🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Satın aldıktan sonra siparişlerimde "Kullanılmış - Mükemmel" yazdığını gördüm. Satın almadan önce satış sayfasında ne yazıyordu hatırlamıyorum. Bu ibare aşağıdaki seçeneklerden hangisine dahil oluyor ki?
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Ben buradaki değerlendirmenin pekte doğru yapıldığını düşünmüyorum kabul edilebilir iyi ve çok iyi arasında bazı ürünlerde hiç fark yoktu benim aldığım. Yeni gibiler ise 1-2 saat ya da gün kullanılmış ama iade edilmiş ürünler gibi teşhirden bile temiz oluyor genelde tam tersini söyleyenler de oldu, bence olay değerlendiren amazon çalışanına bağlı

Sabah şu monitörü çekmiştim 9.5 bandına geldi, nasıl monitördür bilen var mı ? Yorumları genelde hep çok iyi ama bilemedim
Bunu ben de gördüm ama 2.el teknolojik ürün olayı pek aklıma yatmıyor diye almadım.
Ayrıntılarında ne yazıyor, ölü piksel falan çıkmasın...

Ben buradaki değerlendirmenin pekte doğru yapıldığını düşünmüyorum kabul edilebilir iyi ve çok iyi arasında bazı ürünlerde hiç fark yoktu benim aldığım. Yeni gibiler ise 1-2 saat ya da gün kullanılmış ama iade edilmiş ürünler gibi teşhirden bile temiz oluyor genelde ama biraz değerlendiren amazon çalışanına bağlı
monitörde kabul edilebilir yazıyorsa çok çok yüksek ihtimal ölü piksel çıkar ama diğer ürünler için bir şey söyleyemem

monitörde kabul edilebilir yazıyorsa çok çok yüksek ihtimal ölü piksel çıkar ama diğer ürünler için bir şey söyleyemem
kabul edilebilirin altında 1-5 piksel yazıyorsa kesin pikselli geliyor ama yazmıyorsa gelmiyor kabul edilebilir yazıp piksel gelmeyen monitör oldu ama yazıyorsa mutlaka çıkıyor piksel
Genel beklentimin üstündeydi benim aldıklarım ekipmanlara yarın bakacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,533
Üyeler
184,321
Son üye
crosshyper
Geri