Antonio Montana
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 337
Çok güzel fiyatmış4777ydi galiba
Çok güzel fiyatmış4777ydi galiba
Durumu neydi ve kaça aldınız?Banada temiz geldi ben beğenmedim alt skatezler de kılcal çizikler vardı bir tanesi tırnağıma takıldı iade açtım
33 liraya geldi 512 gb . Fakat kararsızım şuan iptal içinKaç paraya aldın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arctis nova 7 wireless kaç paraya düşmüştü dostlar
Ben buradaki değerlendirmenin pekte doğru yapıldığını düşünmüyorum kabul edilebilir iyi ve çok iyi arasında bazı ürünlerde hiç fark yoktu benim aldığım. Yeni gibiler ise 1-2 saat ya da gün kullanılmış ama iade edilmiş ürünler gibi teşhirden bile temiz oluyor genelde tam tersini söyleyenler de oldu, bence olay değerlendiren amazon çalışanına bağlıSatın aldıktan sonra siparişlerimde "Kullanılmış - Mükemmel" yazdığını gördüm. Satın almadan önce satış sayfasında ne yazıyordu hatırlamıyorum. Bu ibare aşağıdaki seçeneklerden hangisine dahil oluyor ki?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bir sorun yoksa güzel fiyat dostum bence33 liraya geldi 512 gb . Fakat kararsızım şuan iptal için
Bunu ben de gördüm ama 2.el teknolojik ürün olayı pek aklıma yatmıyor diye almadım.ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 27 HDR400 GAMING 2K IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 260HZ DP HDMI USB MM VESA 3YIL ELMB SYNC,PIVOT,%100 Srgb Monitör : Amazon.com.tr
ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 27 HDR400 GAMING 2K IPS FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440 1MS 260HZ DP HDMI USB MM VESA 3YIL ELMB SYNC,PIVOT,%100 Srgb Monitör : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Sabah şu monitörü çekmiştim 9.5 bandına geldi, nasıl monitördür bilen var mı ? Yorumları genelde hep çok iyi ama bilemedim
shbd almaktansa arada amazon olmaıs çok daha iyi. 1 ay içinde koşulsuz iade edebiliyorsan denersin33 liraya geldi 512 gb . Fakat kararsızım şuan iptal için
Vade farksız 4 e bölmüyor hocam 50 kez falan denedim benSamsungda da öyle eğitim indirimiyle üstelik sıfır. Almayın amazondan. Vade farksız 4 e bölüyor samsung
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sabah değil dün gitmiş. Alıntıyı görüntüle
samsung monitör almıştım bende arkadaşın dediği gibi 4e bölüyorlar.Vade farksız 4 e bölmüyor hocam 50 kez falan denedim ben
monitörde kabul edilebilir yazıyorsa çok çok yüksek ihtimal ölü piksel çıkar ama diğer ürünler için bir şey söyleyememBen buradaki değerlendirmenin pekte doğru yapıldığını düşünmüyorum kabul edilebilir iyi ve çok iyi arasında bazı ürünlerde hiç fark yoktu benim aldığım. Yeni gibiler ise 1-2 saat ya da gün kullanılmış ama iade edilmiş ürünler gibi teşhirden bile temiz oluyor genelde ama biraz değerlendiren amazon çalışanına bağlı
kabul edilebilirin altında 1-5 piksel yazıyorsa kesin pikselli geliyor ama yazmıyorsa gelmiyor kabul edilebilir yazıp piksel gelmeyen monitör oldu ama yazıyorsa mutlaka çıkıyor pikselmonitörde kabul edilebilir yazıyorsa çok çok yüksek ihtimal ölü piksel çıkar ama diğer ürünler için bir şey söyleyemem