Mousealacam
80+
- Katılım
- 13 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 20
- Reaksiyon skoru
- 11
rival 600 mouse ile sensei ten mouseları arasında kararsız kaldım rival 600 ün kauçuk erime sorunu olduğunu duydum sizce hangi mouse u tercih etmeliyim ?
Kesinlikle rival 600rival 600 mouse ile sensei ten mouseları arasında kararsız kaldım rival 600 ün kauçuk erime sorunu olduğunu duydum sizce hangi mouse u tercih etmeliyim ?
teşekkür ederim razer viper'a bakacağımAynen kauçuk erimesi var önermem. Sensei Ten iyidir alternatif olarak Razer Viper bakabilirsiniz.
Kauçuk erime sorunlu mouse öner bravoKesinlikle rival 600
sen sensei ten mi kullanıyorsun önerirmisin fps oyunları oynuyorum CSGO PUBG vs.Aynen kauçuk erimesi var önermem. Sensei Ten iyidir alternatif olarak Razer Viper bakabilirsiniz.
Çok iyi FPS açısından. Claw grip tutuyorum tam elime göre. Viper ile arasından hangisi eline daha rahat oturacaksa onu al.sen sensei ten mi kullanıyorsun önerirmisin fps oyunları oynuyorum CSGO PUBG vs.
teşekkür ederim önerin için o zaman ben sensei ten'in indirime girmesini bekleyeceğimÇok iyi FPS açısından. Claw grip tutuyorum tam elime göre. Viper ile arasından hangisi eline daha rahat oturacaksa onu al.
Şu an bütçeniz ne kadar?teşekkür ederim önerin için o zaman ben sensei ten'in indirime girmesini bekleyeceğim
Ben kullanıyorum niye erimediKauçuk erime sorunlu mouse öner bravo![]()
Genel olarak birkaç sene kullandıktan sonra ortaya çıkan bir durum. Yeni üretimde düzeltmiş olabilirler ama eskilerinde hala var. Kumar gibi bir şey Rival 600 almak.Ben kullanıyorum niye erimedi
450Şu an bütçeniz ne kadar?
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz günde kaç saat kullanıyorsunuzBen kullanıyorum niye erimedi