rival 600 alınır mı almalımıyım ?

sizce şuan 490 TL vermelimiyim g300s mousem var tıklama ömrü bittiğinden dolayı makro tuşuna sol tık atadım yaklaşık 3 aydır bunu kullanıyorum şuan almaya değer mi yoksa biraz doların düşmesini bekleyip indirime girmesini beklemelimiyim ?
Doların düşüp düşmeyeceğini bilmem. Ama 490tl ye değer.

rival 600 mouse ile sensei ten mouseları arasında kararsız kaldım rival 600 ün kauçuk erime sorunu olduğunu duydum sizce hangi mouse u tercih etmeliyim ?
Bende aynı 2 mouse arasında kaldım fakat ben profesyonel bir iş yapmıyorum günlük kullanım açısından bakiyorum oyunları öyle kafa dağıtmaya falan oynuyorum bana da yeni üretimde kauçuk sorununu çözüdüler dediler o yüzden rival 600 tercih edeceğim hemde deneme şansım olmuştu elime gayet güzel oturuyor

Bende aynı 2 mouse arasında kaldım fakat ben profesyonel bir iş yapmıyorum günlük kullanım açısından bakiyorum oyunları öyle kafa dağıtmaya falan oynuyorum bana da yeni üretimde kauçuk sorununu çözüdüler dediler o yüzden rival 600 tercih edeceğim hemde deneme şansım olmuştu elime gayet güzel oturuyor
yeni üretimde kauçuk erimesinin düzeltildiği kesin mi bende ona göre alacağım ?

rival 600 mouse ile sensei ten mouseları arasında kararsız kaldım rival 600 ün kauçuk erime sorunu olduğunu duydum sizce hangi mouse u tercih etmeliyim ?
Bende çoğu kişide duydun ama erime sorunu felan olmadı

Geri