Rival 3 hala alınır mı?

ccaxern

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba scyrox v6 mouse u kullanıyorum ama bir türlü alışamadım hem kablosuz oluşuna hem de çok hafif oluşuna. Bu yüzden kablolu mouse a dönmek istiyorum. Bu durumda rival 3 hala alınır mı? Veya önerdiğiniz bi kablolu güzel oyuncu mouse u var mı? Varsa önerilerinize açığım 2-2.5k ya kadar bütçem mevcut

Rival 3 sağlam bir mouse 5 yıldır kullanıyordum hiç beni üzmedi hatta yeni mouse aldığımda bile Rival 3 ümün bozulduğunu düşünmüştüm ama sadece takıp çıkardığımda kendine gelmişti ama mesela elin büyükse bir tık sıkıntı yapabilir.

o paralara çıktıktan sonra kablolu almak hata olur bence kabloluda nasıl daha rahat ediyorsun ki bende zowie ec2b vardı sırf kablosu dolanıyor diye satıp kablosuza geçmiştim ne gibi bir rahatlık sunuyor

yıllar önce almıştım ben 1 hafta önce sağ tık bozuldu basılı tuttuğumda temassızlık yapıyor uzun yıllar veya çok hard kullanmam diyorsan öneririm bozulana kadar çok memnundum ben

Herkesin aksine bir ben sevmedim heralde rival3 ü el yapımla alakalı da olabilir

o paralara çıktıktan sonra kablolu almak hata olur bence kabloluda nasıl daha rahat ediyorsun ki bende zowie ec2b vardı sırf kablosu dolanıyor diye satıp kablosuza geçmiştim ne gibi bir rahatlık sunuyor
Reis fps oyunları çok oynadığımdan tüm hassasiyetim bozuldu resmen elimin altında çok kayıyor ve oynuyor. Bir türlü sabit tutamıyorum özellikle hafif olduğu için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya kabloluya geçmem lazım ya da bu fareyi değiştirip hafif olmayan kaliteki bi kablosuz mouse almam lazım

Son düzenleme:
Reis fps oyunları çok oynadığımdan tüm hassasiyetim bozuldu resmen elimin altında çok kayıyor ve oynuyor. Bir türlü sabit tutamıyorum özellikle hafif olduğu için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya kabloluya geçmem lazım ya da bu fareyi değiştirip hafif olmayan kaliteki bi kablosuz mouse almam lazım
ben de aynı şekilde düşünüyordum 1 haftada falan alışmıştım şu an 800dpi 1sens kullanıyorum csde ve iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,254
Üyeler
173,947
Son üye
fhak
Geri