🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Yeni gibi yada kullanılmış mükemmel yazan mouse içerisinden kutu içeriği eksik çıktı hocam mouse un dongle yoktu bildiğin 😂😂
Gamepad ve mouse klavye alıcılı ürünlerde çok görülüyor bu riskli biraz insanımız dogle çalmak için ürünü alıp alıp iade ediyorlar çok fazla olmaya başladı bu muhabbet amazoınun iade politikasını sabote ediyorlar talihsizli diyelim.

Gamepad ve mouse klavye alıcılı ürünlerde çok görülüyor bu riskli biraz insanımız dogle çalmak için ürünü alıp alıp iade ediyorlar çok fazla olmaya başladı bu muhabbet amazoınun iade politikasını sabote ediyorlar talihsizli diyelim
bende razer blackwidow v4x aldım yen gibi stiker çalmışlar içinden birde ayrıntı da belirtilmeyen çift basma sorunu ve basmama sorunu var klavyenin onu amazon belirtmemiş terbiiyesizler bana kitlediler ürünü :(

arkadaşlar 4k ya aldım bunu iyi mi bir sıkıntı çıkar mı yeni gibi yazıyordu
1759444584581.webp

bu monitörü aldım iade mi etsem yan monitör olarak kullanmayı düşünüyordum arkada dizi youtube vb izlemek için ghosting sorunu varmış çok sıkıntı yaratır mı bana bilen biri cevaplarsa çok sevinirim
Hocam sadece dizi youtube olursa mis gibi akarsınız bu fiyata alınası güzel monitör

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geri