🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Kaça almıştınız hocam kondisyonu neydi ben mükemmel olanı 1200'e aldım
1292 mükemmel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada benim gibi eli ağrayanlara dikey mouse a geçmelerini tavsiye ederim logitech lift 1300 e geldi gayet iyi mouse yakalayabilirsem mx keys 3s olanını 1800 civarına alacağım onu da denemek istiyorum cidden iyiymiş

Arkadaşlar konudan bağımsız sizce oyunlar için monitör değiştirmek mi daha önemli yoksa mouse mu mesela mouse um razer deathadder v2 mini 144 hz lenovo monitörüm var 200 hz daha güzel panelli bir monitör daha mı iyi olur yoksa razer deathadder v3 pro falan m

Arkadaşlar konudan bağımsız sizce oyunlar için monitör değiştirmek mi daha önemli yoksa mouse mu mesela mouse um razer deathadder v2 mini 144 hz lenovo monitörüm var 200 hz daha güzel panelli bir monitör daha mı iyi olur yoksa razer deathadder v3 pro falan m
İkisi de pek fark ettirmez bence

Farenden şikayetçi değilsen değiştirince pek bir şey değişmez, 144 hz ile 200 hz arasında pek fark yok o yüzden ikisi de eğer bir şikayetin yoksa gereksiz gibi geldi bana
Hocam monitörde hertzden çok renkleri inanılmaz soluk geliyor monitörü zaten 5 sene önce almıştım 800 900 tl mi neydi lenovo d24 f10 diye bi model değiştirmek istiyorum başka ekranlar çok güzel renkli geliyor benim ekran eski ve soluk hissettiriyor

Hocam monitörde hertzden çok renkleri inanılmaz soluk geliyor monitörü zaten 5 sene önce almıştım 800 900 tl mi neydi lenovo d24 f10 diye bi model değiştirmek istiyorum başka ekranlar çok güzel renkli geliyor benim ekran eski ve soluk hissettiriyor
Haa o zaman monitör değiştirmen iyi olur

1000001597.webp

107 kya denk geliyor

2k mönitor arıyorum fakat fazla bütçem yok. güzel bi monitör varmı? varsa atabilirmisiniz 8-9k altında bişeyler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,867
Üyeler
184,695
Son üye
cJwinx
Geri