🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

umarım ölü piksel falan olmaz da turnayı vurmuş oluruz
İnşallah hocam ama tamamen şans işi forumda gelen ürünleri gördükten sonra bunu anladım. Sürpriz kutu hesabı konuyu açan arkadaşın dediği gibi win win sorunlu çıkarsa iade ederiz.

İnşallah hocam ama tamamen şans işi forumda gelen ürünleri gördükten sonra bunu anladım. Sürpriz kutu hesabı konuyu açan arkadaşın dediği gibi win win sorunlu çıkarsa iade ederiz.
sizde de mi sipariş ayrıntısında kullanılmış mükemmel diye gözüküyor?

burayı param güvendeli 2.el alışveriş sitesi gibi düşünün sorun olursa arkanızda amazon var iade edebiliyonuz sorun yoksa etmiyonuz

Kulaklık düşerse etiket atabilir misiniz kelepir fiyatına kablolu kablosuz oyuncu kulaklığı.

cloud core dts kutusu aşırı hasarlıydı ürün sıfır gibiydi ama mikrofonu çalışmıyor stok gelirse dikkat edin
Düzeltme: Mikrofon düzeldi ama temassızlık var gibi riske girmeyip iade edeceğim

Hocam oyunda nasıl müzik dizi film vesaire de tam denediniz mi
Oyunda şimdi denedim. Ses kasılıyor harbi ama adam uzaklaşınca gidiyor ya da ses yükseltmen gerekiyor.
Mesela cs 2'de sen ct'den shortta zıplayan adamı net duyuyorsun veya B'de car'da iken tünelde biri zıplar ise. Ama uzaklaşırsa gidiyor. Yanında biri geçiyor diyelim koşarak ve seni görmedi. Sen onun geçişini 360 duyuyorsun. Nasıl çalışıyorsa önümde duran alet harbiden de bana adam arkadan geçen adamın arkadan geçtiğini hissettiriyor. Cs 2 değilde gow, batlefiled gibi oyunlar için çok iyi duruyor.

WhatsApp Image 2025-10-02 at 23.23.16 (1).webp

cloud core dts kutusu aşırı hasarlıydı ürün sıfır gibiydi ama mikrofonu çalışmıyor stok gelirse dikkat edin
hocam şu modem alsam mı, karar veremedim
şuanda kullandığım modem tende v12 beğenmedim kısım ara sıra wifi kopmaları yapması bide wifi5 :)

Hocam güncel ürünleri almak daha mantıklı gibi cloud 2, Core dts falan yıllandı ya.
850 TL ye satıldı o yüzden şans vermek istedim ama cloud 3 kablolu çok daha iyi farka değer ses kalitesi de mikrofonu da daha iyi tabi 850 TL bir şey değil bu ürün için

Geri