ucuz diye ihtiyacin olmayan seyleri almak cok mantiksizHyperx Cloud 3 Wireless,Hyperx Cloud 3 Wired, gpx 2 superlight, razer viper v3, Razer Barracuda X, Steelseries Actis Nova 1, MSI G27QPF
ucuz diye ihtiyacin olmayan seyleri almak cok mantiksizHyperx Cloud 3 Wireless,Hyperx Cloud 3 Wired, gpx 2 superlight, razer viper v3, Razer Barracuda X, Steelseries Actis Nova 1, MSI G27QPF
Ben sonradan aldım bu sabah sadece 1 stok gelmiş olması lazım bugün yazmıyordu.Yazıyordu hocam onlarda 4700 küsürlere alınan değil mi
aynısından bende aldım da 4kya değilHocam siparişler kısmında yazmıyor, alırken aceleyle aldık yazmıyor diye hatırlıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
G272QPF E2
İhtiyacım olmadığını nerden biliyorsun ? Kardeşim ile kendime aldım.ucuz diye ihtiyacin olmayan seyleri almak cok mantiksiz
4 dediğim 4.6k işte ya pardon.aynısından bende aldım da 4kya değilkdvyi şirketimin adına kestirince bile 4800e geliyor nasıl 4kya aldınız
Canlı destek söyleyebilir belki. Yoksa zaten bekleyip göreceksin.Ben sonradan aldım bu sabah sadece 1 stok gelmiş olması lazım bugün yazmıyordu.
ben ayni anda 2 mouse ile oyun oynayan birini gormedigimden dolayi varsayim yaptimİhtiyacım olmadığını nerden biliyorsun ? Kardeşim ile kendime aldım.
Şuanda kablolu olan modeli deniyorum öyle bir sorun yok hocam.şuan cloud 3 kablolu kabul edilebilir 1300 e gelen kulaklığı test ediyorum. Kablolusu iyiymiş kablosuzunda bu ses kalitesi yok
biraz tozluydu mikrofon da gayet iyi. Cloud 3 kablolu alınır arkadaşlar tavsiye ediyorum wireless bu kadar iyi değildi
Ses yükseltirken cızırtı oluyor şuan kullanan ve bunu yaşayan var mı? Ses sabitken sorun yok
Eee istersem kendim için 5 tane mouse alırım sana neden battı ? stoklar saatlerce kaldı alan aldı takip edip.ben ayni anda 2 mouse ile oyun oynayan birini gormedigimden dolayi varsayim yaptim
Canlı desteğe sorduğumda gözükmüyor dedi yarın geliyor sürpriz olacak bakalım.Canlı destek söyleyebilir belki. Yoksa zaten bekleyip göreceksin.
batmadi ayni kulakliktan ben de aldim niye bu kadar sinirlendin kiŞuanda kablolu olan modeli deniyorum öyle bir sorun yok hocam.
Eee istersem kendim için 5 tane mouse alırım sana neden battı ? stoklar saatlerce kaldı alan aldı takip edip.
Sana neden sinirleneyim sen kimsinbatmadi ayni kulakliktan ben de aldim niye bu kadar sinirlendin ki
tekerleğinden yükseltme yaptınız mı ya da düşürme? ben de hafif cızırtı oluyor ama normal ses sabitken tekerleğe ellemediğimde sorun yokŞuanda kablolu olan modeli deniyorum öyle bir sorun yok hocam.
Eee istersem kendim için 5 tane mouse alırım sana neden battı ? stoklar saatlerce kaldı alan aldı takip edip.
Canlı desteğe sorduğumda gözükmüyor dedi yarın geliyor sürpriz olacak bakalım.
deme bu kadar sinirlenmene gerek yok bence de ben internette gordugun bir yabanciyim belki de bilerek seni sinirlendirmeye calisiyorum bilemezsinSana neden sinirleneyim sen kimsin![]()
Tekerlek ve windows içinden denedim hocam bir sorun yaşamadım.tekerleğinden yükseltme yaptınız mı ya da düşürme? ben de hafif cızırtı oluyor ama normal ses sabitken tekerleğe ellemediğimde sorun yok
umarım ölü piksel falan olmaz da turnayı vurmuş oluruzİhtiyacım olmadığını nerden biliyorsun ? Kardeşim ile kendime aldım.
4 dediğim 4.6k işte ya pardon.