🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Güzel fiyatlar gayet, geçen sene indirimde diye barracuda x almıştım, oyun oynamayınca kapalı kutuda kaldı baya bi süre bi açtım geçen kullanayım dedim 3 günde bıktım kulaklıktan hiç hoşuma gitmedi. Corsair void rgb elite wireless candır . :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam konuya yanıt attıkça oled monitörü alamadığım yüzüme çarpılıyor, daha fazla yazmasan olur mu üzülüyorum XD
Bu arada siz konuyu ilk açtığınız saatten sonra o monitörü bir daha göremedim dünden beri saatlerdir f5 atıyorum kesinlikle yok. 2 tane kahve makinesi - g29 direksiyon - superlight 2 mouse - deathadder v3 pro mouse - xbox wireless controller. Bunları aldım onu alamadım

Amazonun depolarını boşalttık oda bize uyguna ürün verdi bazıları beklenenden iyi bazıları beklenenden kötü çıktı ama iade hakkı olduğu için mağdur olan olmaz kısaca win win kasım öncesi olması da iyi oldu ben 7 ürün aldım 3 ürüne daha bakamadım 4 üründen sadece 1 tanesinde yazmayan ek sorun çıktı onu da iade edeceğim
kasım olayı nedir hocam

Barracuda x e aynı muameleyi yapmışız ben de beğenemedim cloud 3 wireless e geçtim onu da beğenemedim cloud 2 wireless çok daha iyiydi şuan anker soundcare space one kullanıyorum ses kalitesi çok iyi
Hocam razer beni sarmadı açıkçası ya. Programını anlayamadım şarjını göremiyorum falan benden kaynaklı olsa da bunların hepsini corsair de çok kolay yapabiliyorum ve bana göre ses kalitesi daha iyi. Tekrar kulaklık alacak olsam Corsair alırdım.

Bu arada siz konuyu ilk açtığınız saatten sonra o monitörü bir daha göremedim dünden beri saatlerdir f5 atıyorum kesinlikle yok. 2 tane kahve makinesi - g29 direksiyon - superlight 2 mouse - deathadder v3 pro mouse - xbox wireless controller. Bunları aldım onu alamadım
Oh

kasım olayı nedir hocam
black friday indirimleri geliyor ve ben bu senenin çok iyi olacağını düşünüyorum eski nesil rtx 4000 leri eritmeleri lazım giriş segment ddr5 leri eritmeleri lazım nakit lazım firmalara. Geçen yıl ekipmanlarda çok ama çok iyi fırsatlar yakaladık barracuda x sıfır 1800 civarına paylaşmıştım mediamarkta farklı edisyonu 1500 e felan düştü bu sene de iyi bir kasım ayı bekliyorum hızlı olan alacak

27inc 2k 180 hz msi'yı 4kya aldım bakalım o nasıl gelecek onu merakla bekliyorum ölü pixel yok yazıyordu ama Kabul Edilebilir durumda

Konu ilk sayfadayken henüz, yüzde 20 indirimle 6kya samsung g65b satıldı 3 tane. Ödeme ekranında kart değiştirirken alamadım. Kahroldum.

4700e 6 taksit aldım beyler ne diyonuz kötü bişey gelirse iade ederim

@tunahanctn

Hocam razer beni sarmadı açıkçası ya. Programını anlayamadım şarjını göremiyorum falan benden kaynaklı olsa da bunların hepsini corsair de çok kolay yapabiliyorum ve bana göre ses kalitesi daha iyi. Tekrar kulaklık alacak olsam Corsair alırdım.
Çok güzel bi corsair kulaklık indirime girmişti 1700 falandı sıfır da 3 katıydı yanılmıyorsam ben cloud3 aldık Buda çok iyi ama

black friday indirimleri geliyor ve ben bu senenin çok iyi olacağını düşünüyorum eski nesil rtx 4000 leri eritmeleri lazım giriş segment ddr5 leri eritmeleri lazım nakit lazım firmalara. Geçen yıl ekipmanlarda çok ama çok iyi fırsatlar yakaladık barracuda x sıfır 1800 civarına paylaşmıştım mediamarkta farklı edisyonu 1500 e felan düştü bu sene de iyi bir kasım ayı bekliyorum hızlı olan alacak
O BARRACUDA'YI PAYLAŞAN DA SENDİN DİMİ HOCAM AHKASHDSAHJDASHJDASHJDHJKASD

O BARRACUDA'YI PAYLAŞAN DA SENDİN DİMİ HOCAM AHKASHDSAHJDASHJDASHJDHJKASD
Vatan bilgisayar'dan almıştık hatırladım. HS80 MAX girerse direkt alacağım anında. Ya da corsair v2 çıkmıştı sanırım onu alabilirim

botçulardan bize kalırsa iyi

Sürekli ekleniyor mu yeni ürün ?

Geri