🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hayırlı olsun hocam bence beklentini yüksek tutabilirsin görünüş olarak ve yorumlara bakarak kaliteli bir şey gelecek diyebiliyorum hele ki 1300TL için :D
Valla 1300TL olmasından kaynaklı hem denemelik hem de hediyelik aldım çok kaliteli çıkarsa bir anda evladiyelik olabilir 😁 Herhalde cumartesi elimde olucak geldiğinde indirimler devam ediyor olursa hemen yorumlarımı yazarım ihtiyacı olan alır

Valla 1300TL olmasından kaynaklı hem denemelik hem de hediyelik aldım çok kaliteli çıkarsa bir anda evladiyelik olabilir 😁 Herhalde cumartesi elimde olucak geldiğinde indirimler devam ediyor olursa hemen yorumlarımı yazarım ihtiyacı olan alır
Amazon güvencesi olması işi kolaylaştırıyor hocam beğenmezsen geri gönder sorun çözülüyor :D

Aldığım cloud 3 wifi geldi sadece kutusu açılmıştı ürün sıfırdan farksız denedim çok güzel performansı

19 bine Poco F6 Pro 12GB ram 512GB depolama yakaladım Amazon Depo dan direk aldım, açıklama da ekranda kozmetik kusurlar bulunabilir yazıyordu yine de ne geleceğini bir göreyim kaçırmayım dedim. 2-3 saat önce baktığımda 23 bin küsüre satıyordu %20 indirim olmadan %20 indirime dahil edince direk aldım. Temiz gelirse sizce mantıklı bir alım mı arkadaşlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2260TL ye de Corsair iCUE H115i Elite 280mm sıvı soğutma yakaladım plaka da hafif kararmalar vs. olabilir gibi bir şey yazıyordu onu da dayanamadım görmek için aldım. Belki ufak bir zımpara ile kurtarılabilir ya da alkolle felan temizleyince. Ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
19 bine Poco F6 Pro 12GB ram 512GB depolama yakaladım Amazon Depo dan direk aldım, açıklama da ekranda kozmetik kusurlar bulunabilir yazıyordu yine de ne geleceğini bir göreyim kaçırmayım dedim. 2-3 saat önce baktığımda 23 bin küsüre satıyordu %20 indirim olmadan %20 indirime dahil edince direk aldım. Temiz gelirse sizce mantıklı bir alım mı arkadaşlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2260TL ye de Corsair iCUE H115i Elite 280mm sıvı soğutma yakaladım plaka da hafif kararmalar vs. olabilir gibi bir şey yazıyordu onu da dayanamadım görmek için aldım. Belki ufak bir zımpara ile kurtarılabilir ya da alkolle felan temizleyince. Ne diyorsunuz?
F6 pro biraz eski bir model gibi sogutucu da normal bence 360 lık olsa alınırdı da eksik aparat riski cok fazla ben olsam almazdım

F6 pro biraz eski bir model gibi sogutucu da normal bence 360 lık olsa alınırdı da eksik aparat riski cok fazla ben olsam almazdım
F6 Pro 1 sene öncenin amiral gemisi, X5 Pro 5G den geçicem tabi temiz gelirse cihaz aksi halde iadeye gönderirim zaten ciddi bir sorunu varsa.
Bir de sarı siteden kontrol ettim, 19 20 bandına yurt dışı olanlar satılıyor, bir tane 2 senelik var 22.5a satıyor.

Corsair de ne bileyim piyasa fiyatının yarısının da altına denk geliyor diye görmek adına sipariş ettim en azından pişman olmayayım kaçırırsam diye, bir de kutu içeriğinden argb ve fan kontrol modülü çıkıyormuş Corsair in, bir bakıma da bunun içinde aldım diyebilirim. Kasamdaki modül çok kıytırık aldığımda da bozuktu yenisini göndericekler ama beş para etmez herkesin kasasında bozuluyormuş sürekli.

Eksik bir şey çıkarsa kutu içeriklerinden direk iade zaten sorgusuz :D

Ben 2.850 ye 2 tane Hyper x Cloud III Wireless çekmiştim geldi ikisi de sıfırdan farksız sadece kutuları açılmış. Her şeyi eksiksiz sorunsuz çalışıyorlar :)
Beğenmeyip iade edenler sanırım. Bu arada ben de beğenmedim bu kulaklığı övenler artics nova 5 & 7 kullanmamış. Neyse yedek dursun.
Paylaştığım cloud 3 wireless ayar tavsiyesi konusundaki ayarlarını yapıp dener misin?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hyperx-cloud-iii-wireless-ayar-tavsiyesi.1164250/

Bu tarz açıklamalı ürün alan var mı nasıl çıkar acaba?

Ekler

• Screenshot_20251003-062255_Amazon Shopping.webp
    Screenshot_20251003-062255_Amazon Shopping.webp
    17.5 KB · Hit: 109
Razer Viper V3 Pro Beyaz 3.568,30 TL
İhtiyaç olsa alınır aslında yarı fiyatı resmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,014
Üyeler