Hocam oyun ve film için alınır mı? PC de hikayeli oyunlar oynuyorum ve dizi fln izliyorum. Ses kalitesine önem veriyorum mikrofonu çok önemli değil.yıllardır barracuda x kullanıyorum memnunum bence alınır
x versiyonunun sesinin guzel oldugunu dusunuyorum genel olarak sarki dinliyorum oyunlarda da rahat ses kasiliyor duz barracuda cok daha iyidirHocam oyun ve film için alınır mı? PC de hikayeli oyunlar oynuyorum ve dizi fln izliyorum. Ses kalitesine önem veriyorum mikrofonu çok önemli değil.
Yani önerirsiniz değil mi? Elimdei V9 pro var ama eq ayarları fln yapamadım aşşırı kötü. Ne yapayım bilemedim. Mikrofon çok kaliteli değil ama normal barracudanın mikrofonu da bayağı kötü değil mix versiyonunun sesinin guzel oldugunu dusunuyorum genel olarak sarki dinliyorum oyunlarda da rahat ses kasiliyor duz barracuda cok daha iyidir
barracuda x dolby access ile kullanırsan çok iyi ses veriyor tek kötü yanı kafa kısmının deri olmasıYani önerirsiniz değil mi? Elimdei V9 pro var ama eq ayarları fln yapamadım aşşırı kötü. Ne yapayım bilemedim. Mikrofon çok kaliteli değil ama normal barracudanın mikrofonu da bayağı kötü değil mi
Fiyatı 1 günde 4000 TL'ye çıkmış. Hala alınır mı ki? Mikrofonu nasıldır? 2500 3000 TL'ye başka kulaklık önerileriniz var mı wirelles? Ses kalitesine önem veriyorum fps oyunları çok umrum da değil.barracuda x dolby access ile kullanırsan çok iyi ses veriyor tek kötü yanı kafa kısmının deri olması
4000tl verilmez o kulaklığa nova 5 wireless alabilirsin üzerine koyup 3000'den yukarı çıkamam diyorsun amaFiyatı 1 günde 4000 TL'ye çıkmış. Hala alınır mı ki? Mikrofonu nasıldır? 2500 3000 TL'ye başka kulaklık önerileriniz var mı wirelles? Ses kalitesine önem veriyorum fps oyunları çok umrum da değil.
Evet 2500 3000 civarı bütçem var ya. maks 3500.4000tl verilmez o kulaklığa nova 5 wireless alabilirsin üzerine koyup 3000'den yukarı çıkamam diyorsun ama
kasım indirimlerini bekle veya bugün gaming gecesi var güzel bi kulaklık indirimde gelebilirEvet 2500 3000 civarı bütçem var ya. maks 3500.
Bakayımkasım indirimlerini bekle veya bugün gaming gecesi var güzel bi kulaklık indirimde gelebilir