drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,202
1548 e mi ne geldi iyi mi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Brom nasıl ürün bende aldım siyahınıPEMBESİNİ geçen 1500 e aldım![]()
1548 e mi ne geldi iyi mi hocam?
Brom nasıl ürün bende aldım siyahınıPEMBESİNİ geçen 1500 e aldım![]()
1500 e iyi ürün diye biliyorum1548 e mi ne geldi iyi mi hocam?
Brom nasıl ürün bende aldım siyahını
Bro üründe kusur yok dimi ayrıntı göremedim üzerinde de o yüzden soruyorum
gelince belli olur o sadeceBro üründe kusur yok dimi ayrıntı göremedim üzerinde de o yüzden soruyorum
Miss quadcast 2 kadar değildir ama net iletsin yeter bence bilgin var mı ürün hakkındagelince belli olur o sadece
Ürün orijinal ambalajında gönderilir. yazıyor
Aga belirt müşteri hizmetlerine bir daha stoka getirmiyorlar ben dün sordum çünkü dedim ayrıntıda olmayan bir kusur kesfedersek ne olur diye bildirin bir daha Stoğa almayalım diyor ürünleri muhtemelen tamir yada imhaya gider ürünler öyle olursaModifiyeli ya yeni alıcısına hayırlı olsun alınca oda aynı şoku yaşayacak![]()
Bi daha stoga almadiklari urunler ne oluyor acaba onlarinda satildigi bi yer vardir illakiMiss quadcast 2 kadar değildir ama net iletsin yeter bence bilgin var mı ürün hakkında
Aga belirt müşteri hizmetlerine bir daha stoka getirmiyorlar ben dün sordum çünkü dedim ayrıntıda olmayan bir kusur kesfedersek ne olur diye bildirin bir daha Stoğa almayalım diyor ürünleri muhtemelen tamir yada imhaya gider ürünler öyle olursa
Üreticiye geri mi gidiyor ki acaba bende merak ettim geri dönüşüm için falan haniBi daha stoga almadiklari urunler ne oluyor acaba onlarinda satildigi bi yer vardir illaki
Hocam özelden bir şey sordum bakabilir misingelince belli olur o sadece
Ürün orijinal ambalajında gönderilir. yazıyor
valla mükkemmel değil kötüde değil ama şunu net söylerim fifine çakması aldığım mikrofon kollu olan var temudan 750 ye aldım bunu tokatlar kalitede istersen mikrofona kulaklık takıp kendinide duyabiliyorsun özellik ve ses kalitesinden yer bunu yazılımdada nedense yavaş bu razer serien özellik değiştiriyorum uygulamayı açıp kapamam gerekiyor nedense ama razer Mouse'a direkt değişiyor1548 e mi ne geldi iyi mi hocam?
Brom nasıl ürün bende aldım siyahını
normalde apple kulaklıklar geri gidiyor bu garantide değişen cihazlar oluyorlar sıfırdan testten geçiyor hepsiÜreticiye geri mi gidiyor ki acaba bende merak ettim geri dönüşüm için falan hani
1541 e geldi değer mi fiyata peki seirenvalla mükkemmel değil kötüde değil ama şunu net söylerim fifine çakması aldığım mikrofon kollu olan var temudan 750 ye aldım bunu tokatlar kalitede istersen mikrofona kulaklık takıp kendinide duyabiliyorsun özellik ve ses kalitesinden yer bunu yazılımdada nedense yavaş bu razer serien özellik değiştiriyorum uygulamayı açıp kapamam gerekiyor nedense ama razer Mouse'a direkt değişiyor
normalde apple kulaklıklar geri gidiyor bu garantide değişen cihazlar oluyorlar sıfırdan testten geçiyor hepsi
Dün sordum 1 hafta 10 güne fatura kesilecek dedi faturasız ürün satamazlar ne olursa olsun vergi kaçırmaya giriyor şikayet ederseniz yüklü ceza yerlerArkadaşlar depodan alınan ürüne tekrar fatura kesiyorlar mı veya fatura veriyorlar mı ? Benim aldığım SSD'ye fatura vermediler.