Çözüldü✓ Ekran kartı Garanti Değişim Kararı

burakdiA

80+
Reaksiyon skoru
197
Merhaba arkadaşlar. Elimde yaklaşık iki yıldır olan Zotac 4070ti 12 gb modelini biraz ısınması sebebiyle ve gerekli termal bakımlarının yapılması için garantiye gönderdim. Servis direkt iade/değişim kararı verdi. Bana 4060ti, 5060,5070 önerildi. Sizce olması gereken nedir ve ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

5070le değiştir tabii ki de imkanın varsa

muadili ya da bir üst olması gerek o yüzden 5070 kabul edebilirsin

Ürünü nereden almıştın?
Merhaba arkadaşlar. Elimde yaklaşık iki yıldır olan Zotac 4070ti 12 gb modelini biraz ısınması sebebiyle ve gerekli termal bakımlarının yapılması için garantiye gönderdim. Servis direkt iade/değişim kararı verdi. Bana 4060ti, 5060,5070 önerildi. Sizce olması gereken nedir ve ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
tek kabul etmen gereken 5070 gerisi alınmaz

Ürünü nereden almıştın?
Vatan Bilgisayardan hazır sistem olarak almıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek kabul etmen gereken 5070 gerisi alınmaz
5070 olarak Gigabyte Aourus Master önerdiler. Ama Ti modeli olmadığı için içime sinmiyor.

muadili ya da bir üst olması gerek o yüzden 5070 kabul edebilirsin
5070 birkaç model var önermişler. Çalışanın bana özellikle söylediği Gigabyte Aorus Master 5070 12 gb modeli. Evet Aorus güzel model ama yine de kararsız kaldım

5070 olarak Gigabyte Aourus Master önerdiler. Ama Ti modeli olmadığı için içime sinmiyor.
Hacı göm gitsin ti vermezler zaten. En tepe model. 4070 ti nin üstü bir kart zaten. Aurous master veriyorlarsa öp başına koy. 2 yıl önceki kartı değiştirmeleri de çok ütopik bir durum

Hacı göm gitsin ti vermezler zaten. En tepe model. 4070 ti nin üstü bir kart zaten. Aurous master veriyorlarsa öp başına koy. 2 yıl önceki kartı değiştirmeleri de çok ütopik bir durum
Ben de anlamadım. Amacım sadece bakıma göndermekti. Ne sıkıntı çıkmış diye soruyorum onu da söylemediler daha

5070 birkaç model var önermişler. Çalışanın bana özellikle söylediği Gigabyte Aorus Master 5070 12 gb modeli. Evet Aorus güzel model ama yine de kararsız kaldım
aorus master iyidir

Ben de anlamadım. Amacım sadece bakıma göndermekti. Ne sıkıntı çıkmış diye soruyorum onu da söylemediler daha
kronik sorunu vardır belki

sen orasını karıştırma ne sorun cıkmıssa cıkmıs :ROFLMAO: Aorus 5070 al git

başına talih kuşu konmuş içime sinmiyor diyorsun bir de

aorus master iyidir

kronik sorunu vardır belki
Olabilir

sen orasını karıştırma ne sorun cıkmıssa cıkmıs :ROFLMAO: Aorus 5070 al git
Bakalım artık 😅

başına talih kuşu konmuş içime sinmiyor diyorsun bir de
İlk defa başıma geldiği için kararsızım sadece 🥲

Olabilir

Bakalım artık 😅

İlk defa başıma geldiği için kararsızım sadece 🥲
değişim benimde başıma geldi 2k ıps QD monitör verdim 2k QD Oled monitör aldım , hayırlı olsun simdiden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,017
Üyeler
183,204
Son üye
Metesd0
Geri