Dutch
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
Merhaba iyi günler arkadaşlar. Uzun süredir hazır sistemimdeki işlemcimi yükseltmeyi düşünüyordum. En son karar verdim ve dün akşam 9800x3d satın aldım. Şu an kullandığım anakartım Asus Prime A620M-E. Oldukça yetersiz olduğunu söylediler. Anakart için de 10 bin lira gibi bir bütçe ayırdım. Pek çok kart baktim ancak hala karar veremedim. Her anakartta şikayetçi olan insanlar olduğunu gördüm. En son şu anakart aklıma yattı. Linkini bırakıyorum. Hem bu anakart için yorumunuz nedir hem de başka önerileriniz varsa bekliyorum. Teşekkür ederim
Şu an kullandığım kasamın da linkini bırakıyorum. Uyumluluk konusunda sanırım sıkıntı olmayacaktır. Ekran kartım ise 4070. Psu konusunda sıkıntı yaşar mıyım onu da danışmak istiyorum.
www.gaming.gen.tr
www.sinerji.gen.tr
Şu an kullandığım kasamın da linkini bırakıyorum. Uyumluluk konusunda sanırım sıkıntı olmayacaktır. Ekran kartım ise 4070. Psu konusunda sıkıntı yaşar mıyım onu da danışmak istiyorum.

XPG Valor Air Rainbow RGB Siyah Mid Tower XPG Kyber 750W 80+ Gold Gaming Kasa
Modern Oymalı ön panel tasarımı, ARGB dişlilerine modlanırken görsel estetik sunar ve 4 adet 120 mm fan ile çekilecek hava akışını geliştirir.

Gigabyte B850M A ELT WF6E ICE 8200mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart
Gigabyte B850M A ELT WF6E ICE 8200mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun