🔥İndirim IKEA Markus %20 İndirim

Cwenna

80+
Reaksiyon skoru
123
IKEA Markus 20. yıl indirimi ile yüzde 20 indirime girmiş. İlgilenen bakabilir.

1759482923370.webp

alıp kullanıp geri satmış biri olarak; malzeme kalitesi çok iyi fakat bel desteği çok rahatsız ediciydi ve bel ağrıtıyordu. Yabancı forumlarda da bununla ilgili çok yazı var. Oradaki süngeri söküp öyle kullanmıştım ama geriye doğru yatmaması, kolçaklarının ayarlanabilir olmaması vs soğutmuştu ve satıp hawk fab'a geçmiştim. Alacak olanların gidip ikeada bir süre oturup öyle almasında fayda var

alıp kullanıp geri satmış biri olarak; malzeme kalitesi çok iyi fakat bel desteği çok rahatsız ediciydi ve bel ağrıtıyordu. Yabancı forumlarda da bununla ilgili çok yazı var. Oradaki süngeri söküp öyle kullanmıştım ama geriye doğru yatmaması, kolçaklarının ayarlanabilir olmaması vs soğutmuştu ve satıp hawk fab'a geçmiştim. Alacak olanların gidip ikeada bir süre oturup öyle almasında fayda var
Güzel koltuk ama bence kesinlikle değmez. Tutuldu diye bu kadar abarttılar.
Bende alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Koltuk lazım, piyasadaki her koltuk hem övülüyor hem gömülüyor. Hangisini alacağımı şaşırdım valla

Overrated oğlu overrated hem bunu hemde bi üst modeli jarvfjallet kullandım hiç memnun kalmadım sonra corsairin en ucuz koltuğunu aldım rahatladım

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hiçbir ekstrası yok
Özellik olarak bakıyorsan hawk future alt mekanizma çok kaliteli hissettirmiyor bir süre sonra ses yapmaya başladı. Rahatlık olarak ikeaya gidip oturduğumda futuredan daha rahat hissettirmişti. Uzun kullanımda nasıl olur bilmiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Özellik olarak bakıyorsan hawk future alt mekanizma çok kaliteli hissettirmiyor bir süre sonra ses yapmaya başladı. Rahatlık olarak ikeaya gidip oturduğumda futuredan daha rahat hissettirmişti. Uzun kullanımda nasıl olur bilmiyorum.
Ne olursa olsun 8 9k verilmez kazık

Geri