🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Dongle ile PC'ye bağlayınca Razer Synapse otomatik olarak indiriliyor. Uygulamadan kontrol edebilirsin.
Mouse ilk kullanımda type c ile bağladığımda uygulamayı yüklemiştim. Dongle'ı sonradan takmıştım. Bu yüzden otomatik indirmedi. Attığınız ekran görüntüsü bende çıkmıyor. Performans bölümünde, köşede 125-500-1000 polling rate var.
bu versiyonu 2. el aldıysan yanında 8k dongle gelecek
Bu ürünü almışım. Kaç k dongle gelmesi gerekiyor?

Baktım hiç kullanılmamış tamamen sıfır.sadece dediğim gibi tek bir koruma bandı kutuya hafif zarar vermiş o kadar.O yüzden 2. El kısmına düşmüş muhtemelen.
İyi iyi hayrıbı gör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mouse ilk kullanımda type c ile bağladığımda uygulamayı yüklemiştim. Dongle'ı sonradan takmıştım. Bu yüzden otomatik indirmedi. Attığınız ekran görüntüsü bende çıkmıyor. Performans bölümünde, köşede 125-500-1000 polling rate var.

Bu ürünü almışım. Kaç k dongle gelmesi gerekiyor?
8khz olunca yazar

VAy arkdaş bu yeni gelen ürünleri hemen görmeyi öğrenemedik gitti

Hocam önerdiğin bir eq ayarı var mı? Bass arayan biri değilim. Hoparlörü aldığımdan beri standart haliyle kullanıyorum, bass up modunu hiç kullanmadım. Ses benim için standart haliyle bile yeterince tatminkar ama daha iyi dediğin bir ayar mevcutsa deneyebilirim.
Ben kendim deneyerek buna ulaştım. Son seste bass sönük kalabiliyor ama ortalarda harika. Aldığımdan beri bu ayarlarla kullanıyorum.

Ekler

• 1000018691.webp
    1000018691.webp
    33.6 KB · Hit: 13
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,552
Üyeler
185,123
Son üye