Volkan:/
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,781
İçine bak sen amazon tekrar etiket atıyor yazmaktan yoruldumCloud 2 kapalı kutu olarak geldi.hiç açılmamış sadece bir bant çok az kaldırılmış.
İçine bak sen amazon tekrar etiket atıyor yazmaktan yoruldumCloud 2 kapalı kutu olarak geldi.hiç açılmamış sadece bir bant çok az kaldırılmış.
göremeden bitti heraldeilk kez m1 stoğu girdi apple sanırım yeni ürünler geliyor
Baktım hiç kullanılmamış tamamen sıfır.sadece dediğim gibi tek bir koruma bandı kutuya hafif zarar vermiş o kadar.O yüzden 2. El kısmına düşmüş muhtemelen.İçine bak sen amazon tekrar etiket atıyor yazmaktan yoruldum
Mouse ilk kullanımda type c ile bağladığımda uygulamayı yüklemiştim. Dongle'ı sonradan takmıştım. Bu yüzden otomatik indirmedi. Attığınız ekran görüntüsü bende çıkmıyor. Performans bölümünde, köşede 125-500-1000 polling rate var.Dongle ile PC'ye bağlayınca Razer Synapse otomatik olarak indiriliyor. Uygulamadan kontrol edebilirsin.
bu versiyonu 2. el aldıysan yanında 8k dongle gelecek
İyi iyi hayrıbı görBaktım hiç kullanılmamış tamamen sıfır.sadece dediğim gibi tek bir koruma bandı kutuya hafif zarar vermiş o kadar.O yüzden 2. El kısmına düşmüş muhtemelen.
8khz olunca yazarMouse ilk kullanımda type c ile bağladığımda uygulamayı yüklemiştim. Dongle'ı sonradan takmıştım. Bu yüzden otomatik indirmedi. Attığınız ekran görüntüsü bende çıkmıyor. Performans bölümünde, köşede 125-500-1000 polling rate var.
Bu ürünü almışım. Kaç k dongle gelmesi gerekiyor?Razer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (63g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Siyah : Amazon.com.tr
Razer DeathAdder V3 Pro - Hafif Kablosuz Ergonomik Espor Faresi (63g Hafif Tasarım, Focus Pro 30K Optik Sensör, Fare Anahtarı Gen-3, HyperSpeed Kablosuz) Siyah : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
Teşekkürler,şans işi biraz..İyi iyi hayrıbı gör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8khz olunca yazar
Kaça almıştın hocam?Cloud 2 kapalı kutu olarak geldi.hiç açılmamış sadece bir bant çok az kaldırılmış.
Ben kendim deneyerek buna ulaştım. Son seste bass sönük kalabiliyor ama ortalarda harika. Aldığımdan beri bu ayarlarla kullanıyorum.Hocam önerdiğin bir eq ayarı var mı? Bass arayan biri değilim. Hoparlörü aldığımdan beri standart haliyle kullanıyorum, bass up modunu hiç kullanmadım. Ses benim için standart haliyle bile yeterince tatminkar ama daha iyi dediğin bir ayar mevcutsa deneyebilirim.
Direkt kapılıyor.Ilk gün erken saatlerinde yaptılar fakat ekstra %20 indirimli fiyat hatası varmış da falan filan.Kisaca ekmek yokArkadaşlar güzel telefon indirimleri var mı?