@drakathxSteelSeries Arctis Nova 7 Wireless
4.711,24 TL
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Multi-Platform Gaming ve Mobil Kulaklık, Nova Akustik Sistemi 2,4 GHz ve Eş Zamanlı Bluetooth, USB C, Gen2 Clearcast Mikrofon : Amazon.com.tr: Elektronik
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Multi-Platform Gaming ve Mobil Kulaklık, Nova Akustik Sistemi 2,4 GHz ve Eş Zamanlı Bluetooth, USB C, Gen2 Clearcast Mikrofon : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Kutusu temiz olan jelatinsiz gelirken bunun kablosu klavye jelatinli geldi.Alıntıyı görüntüle
İkinci ürünün kutu hüsran.
Bu hoparlörü burdan 2.el alıpta, gelince memnun kalan var mı dostlar ?
gün içinde sayısız kere gidip gidip geldi. alan iptal mi ediyo napıyosaSteelSeries Arctis Nova 7 Wireless
4.711,24 TL
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Multi-Platform Gaming ve Mobil Kulaklık, Nova Akustik Sistemi 2,4 GHz ve Eş Zamanlı Bluetooth, USB C, Gen2 Clearcast Mikrofon : Amazon.com.tr: Elektronik
SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Multi-Platform Gaming ve Mobil Kulaklık, Nova Akustik Sistemi 2,4 GHz ve Eş Zamanlı Bluetooth, USB C, Gen2 Clearcast Mikrofon : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Kaça satılmıştı hocamKutusu temiz olan jelatinsiz gelirken bunun kablosu klavye jelatinli geldi.
Ah ahmedim ahYediler
yok hocam maalesef.Beyaz B850 ve x870 var mı gençler?
Onlar yapıştırıyorArkadaşlar yuvarlak şeffaf bant ürünün sıfır olduğunu gösterir mi? 3 üründen 2 si sıfır geldi açmadım daha şeffaf yuvarlak bandı, diğeri şeffaf kare bant geldi onun ikinci el olduğundan eminim ama diğerlerinden emin olamadım
İyi mi alınır mıgün içinde sayısız kere gidip gidip geldi. alan iptal mi ediyo napıyosa![]()