🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Kaça geliyor.hqcim
Şuan stoğu yok pikselsizi ya da tek piksellisi 9 civarına geliyordu ben geçen haftalarda tek piksellisini 7 e aldım şans eşeri yakaladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon gerçekten on numara Aslan gibi adamlar çalışıyor sorunlu ürünlerle hemen ilginip çözdüler, buradan selam olsun

Şuan stoğu yok pikselsizi ya da tek piksellisi 9 civarına geliyordu ben geçen haftalarda tek piksellisini 7 e aldım şans eşeri yakaladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon gerçekten on numara Aslan gibi adamlar çalışıyor sorunlu ürünlerle hemen ilginip çözdüler, buradan selam olsun
İşimi çözdüklerinde bende öyle düşünüyordum. Şimdi hep sorunlular kaç defa THH verdim, verince çözüyorlar ama sorunu gerçekten. 😂

İşimi çözdüklerinde bende öyle düşünüyordum. Şimdi hep sorunlular kaç defa THH verdim, verince çözüyorlar ama sorunu gerçekten. 😂
ben hepsiburadayı thh ye verdim çoğunu kazandım en son kazandığıma yeter artık deyip beni bir üst mahkemeye verdiler bakalım nolacak :kekw:

şans işi ya iade hakkın var sorun yok yani gpx 2 alanların yorumları görüyorum yeni gibi olanlarda alıcı cıkmamıs mesela bazılarında bazı başka mouse alanlarda sararma şu bu monitörü yamuk gidenler herkes bu riski aldı şanssız olanlar parasını geri alıyor zarar yok yani bana gelen ürün tertemiz geldi full paket geldi mesela şans yani geçmiş olsun
sağol

iade sıkıntı değil
canlı desteğe yazdım ... resim istediler. resimi boşverin bana gerçekten yeni gibi olan bir ürün gönderin bunu iade edeyim dedim. depo işinde olmuyormuş.

ben de direkt iade oluşturdum

inan 3-5 ay değil en az 1-2 sene 7-24 kullanılmış bu kulaklık süngerden belli oluyor. yalama olmuş yerinden çıkıyor pofidikliği gitmiş kulağıma takınca kulağım iç sürücü kısmına değiyordu.

canlı da da yazdım en az 6 ay dedim kullanılmış

hala gülüyorum

ben 2. elde bunu satamam bundan çok daha iyi durumda elektronikleri çöpe atıyorum

Bu 2. el kategorisinde ki ürünleri nerden görüyoruz yav?

Amazonun bazı müşteri hizmetleri uzmanları gerçekten işine hakim anlıyor çözüyor ilk bağlandığım yanlış bilgi verdi mesela
Ben her zaman işinin ehli müşteri hizmetleri personeline denk geliyom anında çözüyoruz olayı canlarım benim ya yerim hepsini 😂😂😂

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,806
Üyeler
184,686
Son üye
Baldiback
Geri