🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

19kya aldım iş görür mu arkadaşlar ekran 250 nit ve %100 srgb olmamasından dolayı satasım var

Ekler

• IMG_1670.webp
    IMG_1670.webp
    83.7 KB · Hit: 202
Yerinde olsam karanlık ortamda farklı açılardan ekran siyah iken (ışık sızma testi açıkken) 5 adet görsel çek. Amazon müşteri hizmetlerine bağlan eğer gerçekten de yazan sorun varsa ek iade yapıyorlar ama iade etmemen için. Ücret iadeni aldıktan sonra MSI ile iletişime geç bundan kaynaklı değişim ya da panel değişimi yapılıp yapılmadığını sor ona göre gönderirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk gün kullanılmış kabul edilebilir durumda olanlar 5700 e satıldı
Hocam amazon ile gorustum. Resim bile atmadim %10 iade onayini veriler 850tl civari yatacak. Ben paneli kurtarma derdindeyim :D Msi ile naisl iletisime gecip sorafim insta veya mail mi

Bugün elime geçmesi gereken monitör ve yarın elime geçmesi gereken iki kulaklık pazartesi günü elime gelicek 😂😂😂 kafayı yemek uzereyim birde o kadar kargo parasinida ekledim öyle aldım kesin gelsin diye. Müthiş valla bide kargo firmasida kolay gelsin Aras felanda değil şok içinde şok kafayı yicem.
çok sipariş var kral bu aralar

ben barracuda razer kulaklık aldım
yeni gibi yazıyordu
en fazla ne olabilir kutu hasarlıdır diye düşündüm

bana gelen şey çöp

inanamadım:)

kutu yırtık pırtık aksesuarlar tamam

ama kulaklık üzeri lekeli sonra kulağıma taktım sangi sünger yok

aynı modelin sıfırını aldığım için çok garip geldi.. süngerlşer yıllarca kullanılmaktan erimiş o derece eski:)

şarja taktım 1 saat razer synapseden baktım 1 dakikada 2 birim iniyor şarjı tutmuyor pili bile bitirmişler. vatandan aldığım sıfır barracuda 1 saatte 2 birim iniyor o derece

o kadar eski bir şeyi yeni gibi sattı bana amazon

sonra süngeri bir yokladım rahatça çıkıyor yerinden.

aksesuarları eksik gelse anlayacağım.

bana çöp olması gerken şey geldi..

neredeyse oled monitör alacaktım ucuz yırttım

Hocam amazon ile gorustum. Resim bile atmadim %10 iade onayini veriler 850tl civari yatacak. Ben paneli kurtarma derdindeyim :D Msi ile naisl iletisime gecip sorafim insta veya mail mi
İŞık sızması konusunda herhangi bir işlem yapmıyorlar sanırım çünkü ips panelde normal olarak kabul ediliyor

çok sipariş var kral bu aralar
Kral ben bu kargoyu 1 Ekim'de sipariş verdim yeni vermedim yani bide ilk sipariş verenlerden biri benim gidip benim kargoma öncelik vermesi gerekiyordu adamın bana transfer aşamasında diyorlar ama daha kargoya bile verilmemiş yani 😂

yeni gibi yazıyordu

bana gelen şey çöp

aynı modelin sıfırını aldığım için çok garip geldi.. süngerlşer yıllarca kullanılmaktan erimiş o derece eski:)

şarja taktım 1 saat razer synapseden baktım 1 dakikada 2 birim iniyor şarjı tutmuyor pili bile bitirmişler. vatandan aldığım sıfır barracuda 1 saatte 2 birim iniyor o derece

Tekerleğinde problem var mı? tekerde problem yoksa boşver devam et :D

yeni gibi yazıyordu

bana gelen şey çöp

şans işi ya iade hakkın var sorun yok yani gpx 2 alanların yorumları görüyorum yeni gibi olanlarda alıcı cıkmamıs mesela bazılarında bazı başka mouse alanlarda sararma şu bu monitörü yamuk gidenler herkes bu riski aldı şanssız olanlar parasını geri alıyor zarar yok yani bana gelen ürün tertemiz geldi full paket geldi mesela şans yani geçmiş olsun

Geri