🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

ben panelini beğenmedim açıkçası ama bana gelen ışık sızmalı acil lazım değilse ben almazdım sabahtan beri duruyor onun stoğu 5700 e gelirse al ama
Acil değil aslında GFN kullanıyorum PC de şuan ekran kartı yok öncelik kablosuz gaming kulaklık direksiyon seti en son monitör

Bugün elime geçmesi gereken monitör ve yarın elime geçmesi gereken iki kulaklık pazartesi günü elime gelicek 😂😂😂 kafayı yemek uzereyim birde o kadar kargo parasinida ekledim öyle aldım kesin gelsin diye. Müthiş valla bide kargo firmasida kolay gelsin Aras felanda değil şok içinde şok kafayı yicem.

Bugün elime geçmesi gereken monitör ve yarın elime geçmesi gereken iki kulaklık pazartesi günü elime gelicek 😂😂😂 kafayı yemek uzereyim birde o kadar kargo parasinida ekledim öyle aldım kesin gelsin diye. Müthiş valla bide kargo firmasida kolay gelsin Aras felanda değil şok içinde şok kafayı yicem.
Hahahah aynısı bana oldu 2 adet bu gün 2 adet yarın varr kargoya dahi verilemedi

Hahahah aynısı bana oldu 2 adet bu gün 2 adet yarın varr kargoya dahi verilemedi
Üniversiteden çıktım müşteri hizmetleri bunu dedi ya kafayı yemek üzereyim şuan 😂 o kadar heves ettim ağzına sictilar hevesimin çok güzel oldu valla kriz gecircem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gittim bari odedigim kargo paralarını iade edin dedim onları iade edicekler yani başka bir çözümleri yok 😂😂😂

eğer msi olanın 2k 240 hz stoğu gelirse 8-9 civarına kesin al onun panelini baya beğendim
8.5e aldim ben. Isik sizmasi var ama garantiye göndersem cozulur mu hocam ne dersin? Garanti belgesi de cikmadi kutudan amazon ftsi ile mi gondermeliyim

ben panelini beğenmedim açıkçası ama bana gelen ışık sızmalı acil lazım değilse ben almazdım sabahtan beri duruyor onun stoğu 5700 e gelirse al ama
Hocam 5700e nasıl gelecek o mıonitör yüzde 20 değil mi zaten indirim

8.5e aldim ben. Isik sizmasi var ama garantiye göndersem cozulur mu hocam ne dersin? Garanti belgesi de cikmadi kutudan amazon ftsi ile mi gondermeliyim
Yerinde olsam karanlık ortamda farklı açılardan ekran siyah iken (ışık sızma testi açıkken) 5 adet görsel çek. Amazon müşteri hizmetlerine bağlan eğer gerçekten de yazan sorun varsa ek iade yapıyorlar ama iade etmemen için. Ücret iadeni aldıktan sonra MSI ile iletişime geç bundan kaynaklı değişim ya da panel değişimi yapılıp yapılmadığını sor ona göre gönderirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 5700e nasıl gelecek o mıonitör yüzde 20 değil mi zaten indirim
ilk gün kullanılmış kabul edilebilir durumda olanlar 5700 e satıldı

Geri