drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,328
Kaça geliyor.hqcimMSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor
Kaça geliyor.hqcimMSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor
Şuan stoğu yok pikselsizi ya da tek piksellisi 9 civarına geliyordu ben geçen haftalarda tek piksellisini 7 e aldım şans eşeri yakaladımKaça geliyor.hqcim
İşimi çözdüklerinde bende öyle düşünüyordum. Şimdi hep sorunlular kaç defa THH verdim, verince çözüyorlar ama sorunu gerçekten.Şuan stoğu yok pikselsizi ya da tek piksellisi 9 civarına geliyordu ben geçen haftalarda tek piksellisini 7 e aldım şans eşeri yakaladım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazon gerçekten on numara Aslan gibi adamlar çalışıyor sorunlu ürünlerle hemen ilginip çözdüler, buradan selam olsun
ben hepsiburadayı thh ye verdim çoğunu kazandım en son kazandığıma yeter artık deyip beni bir üst mahkemeye verdiler bakalım nolacakİşimi çözdüklerinde bende öyle düşünüyordum. Şimdi hep sorunlular kaç defa THH verdim, verince çözüyorlar ama sorunu gerçekten.![]()
sağolşans işi ya iade hakkın var sorun yok yani gpx 2 alanların yorumları görüyorum yeni gibi olanlarda alıcı cıkmamıs mesela bazılarında bazı başka mouse alanlarda sararma şu bu monitörü yamuk gidenler herkes bu riski aldı şanssız olanlar parasını geri alıyor zarar yok yani bana gelen ürün tertemiz geldi full paket geldi mesela şans yani geçmiş olsun
Hepsi beterler hocam, işlerine geldikleri gibi.ben hepsiburadayı thh ye verdim çoğunu kazandım en son kazandığıma yeter artık deyip beni bir üst mahkemeye verdiler bakalım nolacak![]()
Amazonun bazı müşteri hizmetleri uzmanları gerçekten işine hakim anlıyor çözüyor ilk bağlandığım yanlış bilgi verdi meselaHepsi beterler hocam, işlerine geldikleri gibi.
Ben itopya'da sıkıntı yaşamıştım garantiden kulaklığımı getirdiler paramparça ettiler kutusunu da kulaklığı da THH'ye verdim ben kaybettimben hepsiburadayı thh ye verdim çoğunu kazandım en son kazandığıma yeter artık deyip beni bir üst mahkemeye verdiler bakalım nolacak![]()
pahali almışsınben de bu arkadaşı çektim bakalım umarım güzel gelir akakçeden baktım şu anki fiyatı 3500-3600 tl bandındaymış Yeni Gibi yazıyordu ayrıntılarında.
Ben her zaman işinin ehli müşteri hizmetleri personeline denk geliyom anında çözüyoruz olayı canlarım benim ya yerim hepsiniAmazonun bazı müşteri hizmetleri uzmanları gerçekten işine hakim anlıyor çözüyor ilk bağlandığım yanlış bilgi verdi mesela