Aynen ama tutuşu olsun mouse gp2 den daha iyi keşke temiz olsaydı iade etmez kullanırdım haşat etmişlerbenim razer kulaklık gibi bunun da 1 ay ı falan değil 1 sene kullanımı vardır.
Aynen ama tutuşu olsun mouse gp2 den daha iyi keşke temiz olsaydı iade etmez kullanırdım haşat etmişlerbenim razer kulaklık gibi bunun da 1 ay ı falan değil 1 sene kullanımı vardır.
fotosunu atar mısınız ? bende de cloud 3 var yeni aldımcloud 3 almıştım 1600e , iç kısmında çok ufak bi yırtığı var yine de sıfır gibi isteyen varsa aynı fiyattan verebilirim
Bu arada sadece bu şekilde gelecekse tamamen okeyim. Aldığımız paraya sahibinden de 2.elde bile alamıyoruz. O yüzden isterse skatezsiz gelsiz cihazın bir sorunu olmasın yeter bana göreAmazonun çok iyi diye gönderdiği razer viper v3 pro
Gürgençler, Troy ve Apple'ın kendi storeunda farklı imkanlar var hocam. Troy ve Gürgençlerde vade farksız yüksek taksit imkanı oluyor appleın kendisinde de en fazla 3e bölüyor fakat kulaklık hediyesi falan oluyorBütçem çok yüksek değil aslında yoksa M1 8 GB ram beni de baya düşündürüyor. Eğitim indirimlileri troyda apple sitesinde falan mı oluyordu bilginiz var mı?
keşkeeeeeeşu titanium 16pro'ya %20 gelse keşke
esptiger fire ice v2 veya obsidian olabilir ben ikisini kullanıyorum geneldegüzel f/p bir skatez olarak önerir misiniz dot dediğinizi?
Yırtık değil onlar eğer düşündüğüm şeyi diyorsan hocam her c3 öylecloud 3 almıştım 1600e , iç kısmında çok ufak bi yırtığı var yine de sıfır gibi isteyen varsa aynı fiyattan verebilirim
Yırtık yok hepsinde var o.cloud 3 almıştım 1600e , iç kısmında çok ufak bi yırtığı var yine de sıfır gibi isteyen varsa aynı fiyattan verebilirim
fotosunu atar mısınız ? bende de cloud 3 var yeni aldım
Yırtık yok hepsinde var o.