🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İPhone 16 Pro telefonum için uyguna bulmuşken Amazon Depo’dan 2 tane cam aldım. 2’li paketten 2 tane oluyor toplam 912 liraya 4 tane spigen cam almış oldum yani. 1 tanesi hiç kulanılmamış, sıkıntı yok ama diğerinin 2 tanesini kullanıp içine telefonundan söktüğü camı takıp yollamış. Allahım kimseyi bu kadar muhtaç duruma düşürmesin. Bu kadar da olmaz yani. Amazon bunları banlasa bir daha alışveriş yapamasalar çok güzel olur ama nerde.
bizim millet gerçekten rezil ya, utanç verici varoşlar

Beyler bugün tab a9+ tablet aldım ben de 2700e durum kullanılmış kabul edilebilir diyor çok kötü gelmez değil mi alan var mı

23.5 a aldım ama mantıksız gibi
Ne ara düşüyor bi türlü macbook yakalayamadım, baya da lazımdı

Ne ara düşüyor bi türlü macbook yakalayamadım, baya da lazımdı
m1 ucuz değildi bence m2 m3 e bakın ben piyasasına hakim değilim o yüzden almadım
macbook tarafında sıfır eğitim indirimli zaten ucuza alınabiliyor o yüzden fiyata dikkat edin

23.5 a aldım ama mantıksız gibi
Alsat gitmez

m1 ucuz değildi bence m2 m3 e bakın ben piyasasına hakim değilim o yüzden almadım
macbook tarafında sıfır eğitim indirimli zaten ucuza alınabiliyor o yüzden fiyata dikkat edin
Bütçem çok yüksek değil aslında yoksa M1 8 GB ram beni de baya düşündürüyor. Eğitim indirimlileri troyda apple sitesinde falan mı oluyordu bilginiz var mı?

evet arkadaslar beklediğim ürün geldi, hyperx cloud 2 kulaklığım geldi ürün kullanılmış birazcık ama temizdi, ancak sağ tarafından ses bi geliyo bi gidiyo temassızlık var kablosunda İADE edeceğim.

Geri