🔥İndirim YENİ STOK GELDİ!!! Shein Ucuz elektronik ürünler.

Beyler bu shein sitesinin olayı nedir? Sürekli paylaşılıyor. Chocies' leri silip sıfır Gmail yada Hotmail acarak siteden kuponları toplayıp sipariş mi veriyoruz? Birisi detaylı ne yapmamız gerektiğini yazarsa sevinirim.

Beyler bu shein sitesinin olayı nedir? Sürekli paylaşılıyor. Chocies' leri silip sıfır Gmail yada Hotmail acarak siteden kuponları toplayıp sipariş mi veriyoruz? Birisi detaylı ne yapmamız gerektiğini yazarsa sevinirim.
Bilgisayardan hesap açıyorsun %75 indirimli ürünleri alıyorsun +52 TL indirim var kodlarla vergiyi de indiriyor

Vazgeçtim ya iptal edecektim de dedim gelsin nolacak 40 lira fazla sadece, hala çok ucuza geliyor.
IMG_1174.webp

IMG_1175.webp

638 lira tuttu 40 lira da ben kuponu becerseydim ilk siparişte 600 aşağısı geliyordu. Teşekkürler hocam paylaştığın için.

Bilgisayardan hesap açıyorsun %75 indirimli ürünleri alıyorsun +52 TL indirim var kodlarla vergiyi de indiriyor
Yeni hesap açanlara %70 indirim yapıyor.

Maile gelen dogrulama linkiyle 100tl indirim veriyor.
Hesaba girince kıyafet tercihini seversen +20tl daha veriyor.

Bunların haricinde nerden puan alınıyor. Benim atladıgım bir şey var mı?

Telefonum poco x7 pro . Aracımda hızlı şarj için hangi çakmaklık şarjını almalıyım? Desteklediği protokol nedir? Link atar mısınız?

Kablo ve şarj aleti dışında önereceginiz ürün var mı?

Ana sayfada paylaşılanlar gibi sadece belli ürünler de mi özel indirim oluyor?

Bir yerden sonra tıkandı email açabileceğim (tel no onaysız) yöntem var mı?

Telefonum poco x7 pro . Aracımda hızlı şarj için hangi çakmaklık şarjını almalıyım? Desteklediği protokol nedir? Link atar mısınız?

1 puan kaç tl ediyor bende 1.57 dolar etti yeni hesap
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam kargo garantisini kaldırdınız mı

kargo garantisini kaldırmak mantıklı mı
Önceden alışveriş yaptım ve bir şeye yaradığı yok kaldırabilirsiniz

Şöyle bir tornavida seti var yapay zekaya sorduğumda gayet kaliteli dedi

Son düzenleme:

İndirimi kupon olarak veriyor her bir kupon karşılığı TL değil. 50-60 TL arası oluyor o da vergiden düştüğü için avantajlı sayılır.

44 liraya 240, watt type c kablo ve 250₺ye araçta havalandırma ızgarasına tutunan cep telefonu tutucu aldım. Vama yapıştırdıklarım 1 wy olmadan kırılıyor. Havalandırma menfezi üçin birkaç tane almıştım ama tutmuyorlar. Bu ugreenin üçgen şeklinde tasarımı ilhinç geldi. Ürün ülkemiz topraklarına gelmiş, bu hafta teslim edilir ven de kısa bir değerlendirme yaparım buraya. Linkini ürünü beğenirsem bırakacağım.

Geri