talisca1903
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
Aula reaper switch lazım 2. El 
bunda çıkması lazım hiç dongle benzeri bir şey çıkmadıysa çalmışlarBunu almıştım bunda küçük USB çıkmadı diye düşündüm iade ettim Buda fena değildi aslında![]()
Yenisi 9900 eskisi 9400 %20 de yokSteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gaming Klavye Gen 3 - UK : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gaming Klavye Gen 3 - UK : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
En çok istediğim klavye ama çok pahalı hala ya.
Aynen ve olsa da bence pahalı yine de.bunda çıkması lazım hiç dongle benzeri bir şey çıkmadıysa çalmışlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yenisi 9900 eskisi 9400 %20 de yok
Hocam kabloyu bilgisayara bağlıyorsun boştaki ucada dongle bağlıyorsun bu kadarO kablo Bilgisayar da takılı mı duruyor doğru mu anladım
Alıntıyı görüntüle
Jelatinlerini ben söktüm sanki sıfır gibi geldi mouse bana
Bi inceleme videosundan görüp yapayım bakalım o zaman kutu içeriği tam doğru mu
AynenAynen ve olsa da bence pahalı yine de.
arkadaşlar bilgisi olan var mı ?Merhaba, ihtiyacım olduğu için 2 adet BenQ monitör aldım. Mobiuz EX240 sizce mantıklı mı?
Durum : Yeni Gibi, mükemmel durumda diyor. Her ikisinede
%20 indirimden sonra 1 adeti 4559 TL
Toplamda 9118 lira ödedim.
BenQ Mobiuz EX240, 23.8" IPS Panel, Full HD (1920 x 1080), 1ms MPRT, 165Hz, HDR10, FreeSync Premium, Flicker-Free, Low Blue Light, Anti-Glare, Black eQualizer, Dahili Hoparlör, Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayar
BenQ Mobiuz EX240, 23.8" IPS Panel, Full HD (1920 x 1080), 1ms MPRT, 165Hz, HDR10, FreeSync Premium, Flicker-Free, Low Blue Light, Anti-Glare, Black eQualizer, Dahili Hoparlör, Oyuncu Monitörü : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Dongle olması gerekiyor iyi bakın.Yada daha önce alan kişi içinden çıkartıp öyle göndermiş olabilirAlıntıyı görüntüleArkadaşlar kutu içeriği böyle geldi kablosuz kullanım için küçük USB çıkmadı içinden çalınmışmı yoksa benim bilmediğim bişey mi var
mac için bu arada 8gb ram yeterli37k ram 8 olduğu için almadımApple 2024 M3 çipli 15 inç MacBook Air Laptop: 15.3 inç Liquid Retina Ekran, 8 GB Birleşik Bellek, 256 GB SSD Depolama, 1080p FaceTime HD Kamera, Touch ID. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Apple 2024 M3 çipli 15 inç MacBook Air Laptop: 15.3 inç Liquid Retina Ekran, 8 GB Birleşik Bellek, 256 GB SSD Depolama, 1080p FaceTime HD Kamera, Touch ID. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Sıfırı da bu fiyatın la bakmamıştım
Dongle var zaten fotoğraflarda hyperpolling dongle ile geliyor sadece viper v3 proDongle olması gerekiyor iyi bakın.Yada daha önce alan kişi içinden çıkartıp öyle göndermiş olabilir