Geçmiş olsun hocam ama dışardan çok komik bir durum.Yeni farkettim yakmamışlar depoda fare yemiş. Kötü koku da ondan geliyor. Fare boku vardı straforda. Kusacağım keşke yaksalardı.
Geçmiş olsun hocam ama dışardan çok komik bir durum.Yeni farkettim yakmamışlar depoda fare yemiş. Kötü koku da ondan geliyor. Fare boku vardı straforda. Kusacağım keşke yaksalardı.
Yeni farkettim yakmamışlar depoda fare yemiş. Kötü koku da ondan geliyor. Fare boku vardı straforda. Kusacağım keşke yaksalardı.
Bütün fareleri toplamışsın bize de bırakaydın1-ttec Dynamite Quattro 40W HiFi Kablosuz Bluetooth Hoparlör
2-Viofo A119 V3 2K 2560 * 1600P GPS'li Araç Kamerası
3-Toshiba Canvio Partner 2 TB taşınabilir 2, 5 inç harici HDD, USB 3.2 Gen 1
4-Razer Viper V3 HyperSpeed
5-Philips 5500 Serisi LatteGo
6-SteelSeries Arctis Nova 1P
7-Razer DeathAdder V3 Pro
8-Logitech G PRO X Superlight 2
9-Samsung Galaxy Tab A9 Tablet, 8 GB RAM, 128 GB Hafıza,
hepsini amazon depodan aldım. Ve hepsi 0 geldi diyebilirim. sadece 2 tanesi acılmıs denenmis digerleri direk 0 olarak geldi. SIkıntı cıkarsa da iade ederim diye düsünerek almıstım ama cok sükür bir sıkıntı yok. bundan sonrasında da aynı sekilde takip ederim.. Herseyde tam anlamıyla indirim olmasa da bir cok aradıgım ürünü oldukca uyguna almıs oldum. Tesekkürler amazon..
Kuş gübresi bol mineral ve vitaminli.Straforu yakmışlar asit mi döküp iade verdi anlamadım umarım monitörde yanmamıştır. Acayip kötü kokuyor.
Tamam işte ben ne diyom BUNDAN BARET 1 YIL GarantiBen Amazon’la görüştüm inanmayacaksınız ama kadın şöyle dedi sizden kaynaklı bir sorun yoksa 1 sene içinde iade alırım diyor daha ne olsun
hocam muratabigf b"k gönderme taklidi yapılmış herhalde one öyle -_-Straforu yakmışlar asit mi döküp iade verdi anlamadım umarım monitörde yanmamıştır. Acayip kötü kokuyor.
bu gübreyi atcan meyve ağacına meyve ağacı olacak 500 metreKuş gübresi bol mineral ve vitaminli.
Vİper v3 pro yu gecen aylarda almıstım 0 olarak duruyor. yoksa onu da cıkaracaktım aradan baya iyi fiyattıBütün fareleri toplamışsın bize de bırakaydınözellikle logi yi satmak yada iade edersen haberim olsun aga.
DDR5 göremedim DDR3 ve DDR4 vardı ama onlarda fahiş yazmışlar fiyatlarını. Piyasadan sıfır daha ucuza bulunabiliyor.Ram gören varmı ua