🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Yeni farkettim yakmamışlar depoda fare yemiş. Kötü koku da ondan geliyor. Fare boku vardı straforda. Kusacağım keşke yaksalardı.
a406fbb9b99cc029db1f4dd6ba4bc092.jpg

1-ttec Dynamite Quattro 40W HiFi Kablosuz Bluetooth Hoparlör

2-Viofo A119 V3 2K 2560 * 1600P GPS'li Araç Kamerası

3-Toshiba Canvio Partner 2 TB taşınabilir 2, 5 inç harici HDD, USB 3.2 Gen 1

4-Razer Viper V3 HyperSpeed

5-Philips 5500 Serisi LatteGo

6-SteelSeries Arctis Nova 1P

7-Razer DeathAdder V3 Pro

8-Logitech G PRO X Superlight 2

9-Samsung Galaxy Tab A9 Tablet, 8 GB RAM, 128 GB Hafıza,

hepsini amazon depodan aldım. Ve hepsi 0 geldi diyebilirim. sadece 2 tanesi acılmıs denenmis digerleri direk 0 olarak geldi. SIkıntı cıkarsa da iade ederim diye düsünerek almıstım ama cok sükür bir sıkıntı yok. bundan sonrasında da aynı sekilde takip ederim.. Herseyde tam anlamıyla indirim olmasa da bir cok aradıgım ürünü oldukca uyguna almıs oldum. Tesekkürler amazon..
Bütün fareleri toplamışsın bize de bırakaydın :D özellikle logi yi satmak yada iade edersen haberim olsun aga.

Ben Amazon’la görüştüm inanmayacaksınız ama kadın şöyle dedi sizden kaynaklı bir sorun yoksa 1 sene içinde iade alırım diyor daha ne olsun
Tamam işte ben ne diyom BUNDAN BARET 1 YIL Garanti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Straforu yakmışlar asit mi döküp iade verdi anlamadım umarım monitörde yanmamıştır. Acayip kötü kokuyor.
hocam muratabigf b"k gönderme taklidi yapılmış herhalde one öyle -_-

Bütün fareleri toplamışsın bize de bırakaydın :D özellikle logi yi satmak yada iade edersen haberim olsun aga.
Vİper v3 pro yu gecen aylarda almıstım 0 olarak duruyor. yoksa onu da cıkaracaktım aradan baya iyi fiyattı :D Seviyorum mouseları duruyor öyle. Satmam sanırım veya iade etmem gişbi :)

Bugun aldigim airpods pro 2 ile 1tb m2 ssd ve mi stick geldi hepsini yari fiyatina almistim
Airpods tertemiz sadece kutusundaki acma etiketleri yirtikti icerisi sifir ellenmemis
M2 ile mi stick acilmamis kutu geldi
IMG_8924.webp
IMG_8925.webp
IMG_8926.webp

Geri