Temsilciye ulaş, korumadandır.Amazon'da siparişlerimi görüntüleyemiyorum. Niyeyse onlarca siparişimden sadece birini gösteriyor. Sizde de benzer problem var mı?
Mi Stick almasaydın hocam aşırı donuyor Next Start 4K öneririm normali ya da Pro (2.Nesil) olanı farketmez iki si de bundan iyi cihaz. Ben indirimden Pro sunun yakaladım 1200TL ye aldım. Bu stick in aynısı var onu satıcam sarı siteden donmalar çok fazla depolama ve ram az olduğundan kasıyor.Bugun aldigim airpods pro 2 ile 1tb m2 ssd ve mi stick geldi hepsini yari fiyatina almistim
Airpods tertemiz sadece kutusundaki acma etiketleri yirtikti icerisi sifir ellenmemis
M2 ile mi stick acilmamis kutu geldi Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
harbi donuyor mu 700 e iyi diye düşünüp almaya çalıştım hemen bitmiştiMi Stick almasaydın hocam aşırı donuyor Next Start 4K öneririm normali ya da Pro (2.Nesil) olanı farketmez iki si de bundan iyi cihaz. Ben indirimden Pro sunun yakaladım 1200TL ye aldım. Bu stick in aynısı var onu satıcam sarı siteden donmalar çok fazla depolama ve ram az olduğundan kasıyor.
asus 2k 180 hz olan mı o ise ışık sızması gereksiz fazla görselleri çekip belirli bir tutar iade alabiliyorsunuzBenim monitörü taktımda şimdi siyah ekranda baya bi ışık sızması bide 1 ölü pixel geldi şansıma muhtemelen alan kişi ondan iade etmiş. Yoksa tertemiz olması lazımdı.
bu 34 inçlerde hiç ips panel olmuyor neden acepViewSonic VX3418-2KPC 34” WQHD, VA, 144HZ, 1MS, Adaptive Sync, 2xHDMI, 2xDP, HDR10, Kavisli Ultra Geniş Oyun Monitörü (21:9)
8720TL ye geliyor ilgilisine duyurulur
Yok hocam lg24gs60f 1080p 180hz bir sorucam amazona ne yapabiliriz diye. Normalde mükemmel durumda yazıyordu böyle bir şey bende beklemiyordum.harbi donuyor mu 700 e iyi diye düşünüp almaya çalıştım hemen bitmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asus 2k 180 hz olan mı o ise ışık sızması gereksiz fazla görselleri çekip belirli bir tutar iade alabiliyorsunuz
Youtube da prime video da falan bir şeyler izlerken donmuyor ama bilhassa aç kapalarda kasmalar olabiliyor, arayüzde gezinirken anlık takılmalar yaşanabiliyor hocam. 1080P olanı eski nesil bir bakıma ondan da kasmalar oluyor. 4K sı olsa hadi diyeceğim neyse daha performanslı çünkü. 700 Bu arada iyi fiyat. Sarı site de en ucuz 1100 den falan başlıyor. Sen takıp bir dene istersen ama benimkini alalı en az 6 ay 1 sene oldu. İlk taktığımda öyle belirgin donma kasma yoktu zaman geçtikçe yavaş yavaş kasmalar başlamıştı.harbi donuyor mu 700 e iyi diye düşünüp almaya çalıştım hemen bitmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
asus 2k 180 hz olan mı o ise ışık sızması gereksiz fazla görselleri çekip belirli bir tutar iade alabiliyorsunuz
34 inç olması yüzünden değil kavisli olup ips olan monitör az.bu 34 inçlerde hiç ips panel olmuyor neden acep
Maliyet yüksek çünkü hocam. Bir de flat ekran olarak IPS panel tercih etmiyorlar çünkü monitör klasmanı olduğu için masaya bir nevi televizyon koymuş gibi hissiyat oluşturuyor. VA yapıyorlar ya flat ya da curved yapıp hem maliyet düşürüyorlar felan. Ve curvedlerde VA kullanılıyor IPS bildiğim kadarıyla o kadar bükülmeye uygun bir panel şekli değil sanırım.bu 34 inçlerde hiç ips panel olmuyor neden acep
en iyi kondisyona sahip airpods pro size gelmişBugun aldigim airpods pro 2 ile 1tb m2 ssd ve mi stick geldi hepsini yari fiyatina almistim
Airpods tertemiz sadece kutusundaki acma etiketleri yirtikti icerisi sifir ellenmemis
M2 ile mi stick acilmamis kutu geldi Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle