Yusuf aydıner
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
30000 mah kapasite 22.5w şarj hızı
30000 mah için normal fiyat bence ürünün fazla kaliteli olmasa bile orta halli.800 tl verdim
Hocam sanırım millete verdiğiniz tavsiyeleri kendiniz uygulamaya karar verdiniz..Ellerin çok Cute maşallah
Cute boy mu? Cute girl mü?
Powerbank meh idare eder. Zaten hepsi çin ürünü.
Hah Yusuf ya ismine bakmamıştım afedersin. Anime resimi olanların anime isimi oluyor genelde. Tahmin edeyim böyle olmalısınahahahdhdjdjdh
![]()
Herkesin sevip sevilmeye hakkı var. Ne karışıyorsun milletin işine?Hocam sanırım millete verdiğiniz tavsiyeleri kendiniz uygulamaya karar verdiniz..![]()
Mutlu olduysa lafım yok karışmayım ikinizin arasındaki şeye.Herkesin sevip sevilmeye hakkı var. Ne karışıyorsun milletin işine?
Belki mutlu oldu ben öyle söylediğimde. Kaba olmak kime yarar?
Ya bizim millet neden başkasının mutluluğundan rahatsız olur?Mutlu olduysa lafım yok karışmayım ikinizin arasındaki şeye.
Ama o razı olur mu bilemedim.. Hele birde 18 den küçükse..
Hocam siz mutlusunuz eyvallahda o mutlu mu esas sorun ordaYa bizim millet neden başkasının mutluluğundan rahatsız olur?
Oda bana söylesin al oldu mu?
Sanada söyliyim mi şıpşak?
Sorun olsa zaten yazardı. Başkasının yerine rahatsız olursan hızlı yaşlanırsın.Hocam siz mutlusunuz eyvallahda o mutlu mu esas sorun orda
Evet o size söylerse olur.
Hayır teşekkür ederim hocam ben almiyim.![]()
Belkide rahatsız olduğu için hiçbir şey yazmadı hocam muhatap olmamak için.Sorun olsa zaten yazardı. Başkasının yerine rahatsız olursan hızlı yaşlanırsın.
Ya abi hayatı oluruna bırak öyle yaşa. Emin ol stressiz hayat seni yaşlanmaktan uzak tutar.Belkide rahatsız olduğu için hiçbir şey yazmadı hocam muhatap olmamak için.
Sanırım haklısınız.. Çabuk yaşlanırım gibi..