🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

@ZeusTR Yazdım şimdi, monitörü eldivenle aldım, kutuyu cope biraktim dedim. İyi yapmışsın, eline saglik diyor. Yarin sabah müdürü ile görüşecekmiş. Henüz sonuçlanmadı, görselleri paylaştım dönüş bekliyorum.
İade talebi mi oluşturdunuz ?

1759609309910.webp

fena kaçtı bedavaa

çok garip ürünlere stok geliyor ama depo sayfasında gözükmüyor ürünün içinde gözüküyor aradığınız bir şey varsa direk ürüne bakın

Beyler telefon fena kaçtı ya. Başka bi indirim olursa etiketlerseniz çok memnun olurum

@ZeusTR Yazdım şimdi, monitörü eldivenle aldım, kutuyu cope biraktim dedim. İyi yapmışsın, eline saglik diyor. Yarin sabah müdürü ile görüşecekmiş. Henüz sonuçlanmadı, görselleri paylaştım dönüş bekliyorum.
Usta senin durumu şimdi gördüm nası bi şey oldu bilmiyorum ama bana bi tv geldi kutusu yırtık patlak falan geri gönderdim insan bi yandan sağdan soldan bantlar da yollar

:) umarım birazcık iade sağlarlar sağlamaları gerekiyor standı zaten kullanamiycan sanırım kutuda çöpe gitti

Geri