🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

İki cihaz da temiz ikisini de uyguna aldım sayılır birini seçip diğeriyle devam edeceğim işine yarayan olursa diye yazdım 😂
LOQ laptop aldığım yere geri gönderdim; ilkinde servise gitti anakart sorunundan, ikincisi ağır yanık kokusu geldi, ertesi gün USB-C portu yandı. Aldığım yere gönderdim direkt. Eğer yeni cihaz gönderirse 50-60 ne giderse satacam, satabilirsem macbook almak istiyorum, eve de masaüstü alırım.

hangini satacaksın knk :D apple manyağı oldum bu aralar telefon apple airpods aldım apple watch da alacağım gibi bir macbook kaldı dfghlşkhjfgsfgh
MacBookdan çok memnunum aslında ama android cihazla senkron çalışmıyor. Geçen hafta iPhone 15 plus alıp sattım, hem alışamadım hem de S25 plus sonrası eşeğe binmiş gibi oldum. Muhtemelen mac elden çıkarırım android + windows daha uygun benim için.

Macbook air m4 16 256 da kullandım bu arada. Gündelik kullanımda 2020 model M1'in baz modeli arasında fark yok desem yeridir. 15 bin liraya eli yüzü düzgün tablet yok ama temiz Macbook air m1 bulunabiliyor. Cihazın 1600p ekranı bangır bangır hoparlörü ve 8gb ram'e rağmen 20 25 sekmeli + excelli kullanımda kasmayan bir işletim sistemi var. Eğer render, video işleme, yazılım geliştirme gibi işleriniz yoksa M1 herkese tavsiye ederim. Temizi 15 20 bin aralığında bulunuyor.

hangini satacaksın knk :D apple manyağı oldum bu aralar telefon apple airpods aldım apple watch da alacağım gibi bir macbook kaldı dfghlşkhjfgsfgh
Sana kanım kaynıyor ha. Ndkkdkd bende sardım bu aralar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aga bu cloud 3 kafamı deldi anasını satayım la rahat değil bu cloud 2 daha rahat kafamın üstü acıdı :D
Gönder geri, kafanın şeklini değiştiriyor sonra. 😂

dursun kenarda ya 2200 e aldık ztn :D

nova 7 aldım ztn heryer kulaklık ya cloud3 var cloud 2 var (kardşeime verdim) corsair hs55 var ama kötü deri pad terletiyor mik kötü detaylı ses kasamıyon hyperx cloud stringer core 2 var kapalı kutu her yer kulaklık oldu :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
dursun kenarda ya 2200 e aldık ztn :D

nova 7 aldım ztn heryer kulaklık ya cloud3 var cloud 2 var (kardşeime verdim) corsair hs55 var ama kötü deri pad terletiyor mik kötü detaylı ses kasamıyon hyperx cloud stringer core 2 var kapalı kutu her yer kulaklık oldu :D
Firma açarız yakında. 😂 hayırlı olsun

@ZeusTR Yazdım şimdi, monitörü eldivenle aldım, kutuyu cope biraktim dedim. İyi yapmışsın, eline saglik diyor. Yarin sabah müdürü ile görüşecekmiş. Henüz sonuçlanmadı, görselleri paylaştım dönüş bekliyorum.

Yazdım şimdi, monitörü eldivenle aldım, kutuyu cope biraktim dedim. İyi yapmışsın, eline saglik diyor. Yarin sabah müdürü ile görüşecekmiş. Henüz sonuçlanmadı, görselleri paylaştım dönüş bekliyorum.
asuıphdasıuodhasıduhSANLIKBAJSDAŞSLDK YARDI

Yazdım şimdi, monitörü eldivenle aldım, kutuyu cope biraktim dedim. İyi yapmışsın, eline saglik diyor. Yarin sabah müdürü ile görüşecekmiş. Henüz sonuçlanmadı, görselleri paylaştım dönüş bekliyorum.
Destek uzmanı buydu herhalde :kekw:

Ekler

• maxresdefault.webp
    maxresdefault.webp
    47.9 KB · Hit: 8
Her türlü alet erdavat varmis sendede :) iyi fiyata aldınız galiba bunun fiyatını bilmiyorum çünkü
Hocam iyi haber valla nova 7 nin padleri zaten yıkansın diye tasarlanmış ters çevirince içindeki köpük çıkıyor kumaşını ayrı köpüğü ayrı yıkaya biliyorsun sevdim ben bu işi

15-20 dakika önce attım buraya
Markanın adı HİFİ ADAM çok güven vermedi 😅🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,351
Üyeler
183,416
Son üye
TheEgE4