🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Parça mı çalmışlar napmışlar?
parça çalınmış mı bilmiyorum da gereğinden fazla kullanılmış parça çalmasını bilemem her gün şarj bitse cihazın 30 devir yapar hadi günde 2 kere tak 60 devir yapsın hadi harbi harbi abart 3 kez tak 90 devir yapar 30 günde 130 fazla bir şey yanlış o işte 95 pil 30 günde üstünde de tepinsen düşmez düşemez yani sürekli yorman lazım ki düşsün

ikinci el almıştır amazon’da düşmedi o kadar
ha orası eksik amazona düşmesini geçtim 1 ayda o devir göremez birincisi pil sağlığı 95 e de imkanı yok düşemez buda ikincisi

parça çalınmış mı bilmiyorum da gereğinden fazla kullanılmış parça çalmasını bilemem her gün şarj bitse cihazın 30 devir yapar hadi günde 2 kere tak 60 devir yapsın hadi harbi harbi abart 3 kez tak 90 devir yapar 30 günde 130 fazla bir şey yanlış o işte 95 pil 30 günde üstünde de tepinsen düşmez düşemez yani sürekli yorman lazım ki düşsün
Şarkı çabuk bitmiyor diye biliyorum. İmkansız gibi bir şey başarmış alan kişi.

Ben zenbook aldım amazondan macbook kendi cihazım.
tamamdır orada eksik bilgi oldu onu da amazondan aldın sandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şarkı çabuk bitmiyor diye biliyorum. İmkansız gibi bir şey başarmış alan kişi.
kendi cihazıymış kanka orayı eksik yazmış bizde amazondan iki cihaz aldı sandık :D

• Hahaha
Reaksiyonlar: Enco
tamamdır orada eksik bilgi oldu onu da amazondan aldın sandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi cihazıymış kanka orayı eksik yazmış bizde amazondan iki cihaz aldı sandık :D
İki cihaz da temiz ikisini de uyguna aldım sayılır birini seçip diğeriyle devam edeceğim işine yarayan olursa diye yazdım 😂

İki cihaz da temiz ikisini de uyguna aldım sayılır birini seçip diğeriyle devam edeceğim işine yarayan olursa diye yazdım 😂
hangini satacaksın knk :D apple manyağı oldum bu aralar telefon apple airpods aldım apple watch da alacağım gibi bir macbook kaldı dfghlşkhjfgsfgh

Arkadaşlar çok uyguna 2k monitör düşüren olursa ve çok çok ufak tefek sorunu olursa, iade etmeyi düşünen olursa ben satın alabilirim, haber ederseniz sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,430
Üyeler
187,051
Son üye
oguzhandnz
Geri