🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

OLED monitörde böyle bir şey göremezsin hocam. Simsiyah olması lazım kamera ile tutunca ekranda hiçbir ışık olmaması gerekiyor.
Ah ah paramız olsada şöyle bal gibi bir oled çeksek. Birde dostlar ölü pikselin yayılma ihtimali varmı ?

Ah ah paramız olsada şöyle bal gibi bir oled çeksek. Birde dostlar ölü pikselin yayılma ihtimali varmı ?
Ölü pikselin yayılma durumu yok hocam. Ama çizgi tarzı bir şeyler oluşursa onlar panel arızası tarzında yayılabiliyorlar.

Para varda iş gereği oled kullanamıyorum ben 6 ayda bir panel yanığından değiştire değiştire bir hal olurum yoksa :D G65B nin panelini bile yaktım. Ekranlar 7/24 açık duruyor :D

Bence amazon depo etiketleri böyle olmalıydı kutuyu bile alkol ile tertemiz yaptım eline alan sıfır der bunu iade etsem alan bayram eder tertemiz yaptım

Ekler

• IMG_7929.webp
    IMG_7929.webp
    1,013.8 KB · Hit: 187
Alıntıyı görüntüle
Bana gelen MSI monitörde ışık sızması bu şekilde. Kabul edilebilir diyordu ama açıp okumadım ne yazıyor diye alırken büyük ihtimalle piksel ile alakalı bir şey yazıyordu. Sence yazsam yarın Amazon a ücret iadesi yapar mı belirli bir yüzdelik?
desteğe yazın bence ben asus için kısmi ücret iadesi aldım ama bende ki ışık sızması çok daha büyük

Son düzenleme:
Millet uçup kaçmış, ben de işte bir tane akıllı lamba aldım :D Ama yine de iyi ilerledim, fiyatı iyiydi.

asus sanırım bu oled işini çözmüş
4 saatte bir sadece 6 dakikalığına piksel yenilemesi yaptırıyor yapmazsan kapanmıyor hiçbir sorun yok şuanlık samsungta en az 20 dakika sürüyordu bu yenileme bir de kendi kendine açılmıyordu
Bir videoda görmüştüm sensör ile algılıyor ekran başından kalkınca otomatik ekran koruyucu açıyor ya da paneli kapatıyor falan da bunlar çok pahalı ya. 20K bandına 27" bir oled monitörde bu tarz şeyler bulmak aşırı zor olur. Garanti kapsamında oluyor mu panel yanığı oluşursa bir bilgin var mı?

desteğe yazın bence ben asus için kısmi ücret iadesi aldım ama bende ki ışık sızması çok daha büyük
Kameradan parlaklığı düşürüp çektiydim buraya attığım fotoğrafı.

Son düzenleme:
asus sanırım bu oled işini çözmüş
4 saatte bir sadece 6 dakikalığına piksel yenilemesi yaptırıyor yapmazsan kapanmıyor hiçbir sorun yok şuanlık samsungta en az 20 dakika sürüyordu bu yenileme bir de kendi kendine açılmıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Allah Allah beni adamdan saymiyorlar heralde ya ben alamadım 😂 alsam hiç iade etmezdim böyle kullanmaya devam ederdim

Bir videoda görmüştüm sensör ile algılıyor ekran başından kalkınca otomatik ekran koruyucu açıyor ya da paneli kapatıyor falan da bunlar çok pahalı ya. 20K bandına 27" bir oled monitörde bu tarz şeyler bulmak aşırı zor olur. Garanti kapsamında oluyor mu panel yanığı oluşursa bir bilgin var mı?
Asus için hiç bakmadım panel yanığına samsungta vardı hatta ona güvenip öğrenci indirimli almıştık elim sıkışınca satmak zorunda kaldım geçen aylarda şimdi biraz toparlayınca asusa geçtim şu oled yanığı riski korkutmuyor değil

Asus için hiç bakmadım panel yanığına samsungta vardı hatta ona güvenip öğrenci indirimli almıştık elim sıkışınca satmak zorunda kaldım geçen aylarda şimdi biraz toparlayınca asusa geçtim şu oled yanığı riski korkutmuyor değil
Aslında bu konuylan alakalı basit bir yazılım yapsam fena olmaz gibi. Arayüzden bir tuşa kısayol atıyacaksın kullanmadığın vakitlerde direkt o tuşa basıp ekran koruyucu tarzı böyle oled yanığını ihtimalini en aza indirgeyecek görüntüler döndürecek ekranda mis gibi olmaz mı?

Geri