❌İndirim Bitti! Günsan Akım Korumalı Akıllı Priz 192,34 TL (Trendyol Plus) 🔥

dembe

80+
Reaksiyon skoru
36

Trendyol Plus'a 212,34 TL. 20 TL ürün kuponu ile 192,34 TL. Trendyol Plus varsa kargo da bedava. Bu şekilde 2 kez ayrı ayrı aldım.

Kendim de aktif kullanmaktayım. Google Asistan uyumlu. iOS uyumunu bilmiyorum. Amper değeri oldukça yüksek. Ben çaycı, vantilatör, ütü gibi ürünlerimde kullanıyorum. Telefona "Hey Google çaycıyı kapat" dediğimde otomatik kapatıyor. Veya modlarsanız Google'da "Hey Google evden çıkıyorum" deyince istediğiniz tüm cihazlar otomatik kapanıyor.

Başarılı ürün tavsiye ederim.

1 tane aldım iyi fiyat.

2 tane aldım teşekkürler geçen çaycıyı açık unutmuşum ev havaya uçacaktı işimi görür diye düşünüyorum

2 tane de ben çektim eyvallah 👍

Trendyol Plus'a 212,34 TL. 20 TL ürün kuponu ile 192,34 TL. Trendyol Plus varsa kargo da bedava. Bu şekilde 2 kez ayrı ayrı aldım.

Kendim de aktif kullanmaktayım. Google Asistan uyumlu. iOS uyumunu bilmiyorum. Amper değeri oldukça yüksek. Ben çaycı, vantilatör, ütü gibi ürünlerimde kullanıyorum. Telefona "Hey Google çaycıyı kapat" dediğimde otomatik kapatıyor. Veya modlarsanız Google'da "Hey Google evden çıkıyorum" deyince istediğiniz tüm cihazlar otomatik kapanıyor.

Başarılı ürün tavsiye ederim.
Hocam buzdolabı için alıcam bunun koruması daha mı iyi olur https://ty.gl/p2pz7ven7b9zu

Siri uyumlu değil herhalde.
Bilgisayar zaten akım korumalıya bağlı ama bunu alıp wifi ile kontrol edebilmek de mantıklı.
16A diyor, 220-240v ile 3500w civarı destekliyor sanırım anladığım kadarıyla. Ama bu üründe akım koruması yazılımsal diye bir şey hatırlıyorum. Chatgpt’ye sormak lazım.

Aldığım cevap:
“Yazılımsal akım koruması” demek, genelde şu anlama gelir: priz içindeki elektronik devre (mikrodenetleyici, sensörler) üzerinden akım değerleri izlenir, belirli eşikler aşılırsa priz kapatılır, sigorta gibi fiziksel kesici devre otomatik triplendirilebilir. Yani bu “koruma”, klasik sigorta ya da manyetik akım-kesici gibi tamamen “donanım bazlı, yüksek hızlı” koruma kadar anlık tepki veremeyebilir.

Özetle: bu modelde verilen “akım koruma” özelliği yazılımsal mantık + elektronik devre izleme ile çalışıyor gibi görünmekte.

Evde 4 tanesini kullanıyorum, anlık güç ve voltaj izleme toplam elektrik tüketimi ve maliyeti tutma gibi özellikleri var. Daha önce CATA priz almıştım ama bu özellikleri kullanabileceğim ücretsiz bir program bulamamıştım. Günsan prizleri bu yönüyle hoşuma gitti ve bu kampanyadan da 2 adet aldım. Tüm prizleri akıllandıracağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,612
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri