O kadar talep oldu mu ben gidemedim mağazayı aradığımda bugün stokların tükendiğini söylediler siz hangi mağazasına bakmıştınız hocamAlanlara hayırlı olsun sabah erken mağaza açılışına gidip sıraya girenler alabildi, hatta sırada bekleyen bazı kişilere stok yetmedi.
Mağaza açılmadan 100 kişi kadar gelmişti sonra sayı daha da arttı. Haramidere mega şubeden aldım. Ama stok da az değildi 100 küstürdü avm açılışından önce gelen neredeyse herkes alabildi, sonradan gelip de sıraya girenlere yetmedi stok. Talep olmaması mümkün değil bu fiyata. Vatanda 35 bin ithalatçılarda en az 25 bin lira cihaz. Yurt dışından getirip satanlar da en az 23'e satıyor o da nakit paranız varsa alırsınız.O kadar talep oldu mu ben gidemedim mağazayı aradığımda bugün stokların tükendiğini söylediler siz hangi mağazasına bakmıştınız hocam
Anladım hocam fiyat gerçekten çok iyi peki burada satılan italaı garantilimi alırken onu sordunuz mu ?Mağaza açılmadan 100 kişi kadar gelmişti sonra sayı daha da arttı. Haramidere mega şubeden aldım. Ama stok da az değildi 100 küstürdü avm açılışından önce gelen neredeyse herkes alabildi, sonradan gelip de sıraya girenlere yetmedi stok. Talep olmaması mümkün değil bu fiyata. Vatanda 35 bin ithalatçılarda en az 25 bin lira cihaz. Yurt dışından getirip satanlar da en az 23'e satıyor o da nakit paranız varsa alırsınız.
Evet ithalatçı garantili. Ürün fatura kesilip teslim ediliyor ve kutu üzerine yapıştırılan qr kod ile ritzy teknik servis tarafından (Teknomix Teknoloji ve İletişim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.) hazırlanmış garanti belgesini indirebiliyorsunuz. 2 yıl boyunca her türlü destek alınabilir. Kaldı ki playstation gibi bir cihazı bozmak için epey yetenekli(!) oömak lazım.Anladım hocam fiyat gerçekten çok iyi peki burada satılan italaı garantilimi alırken onu sordunuz mu ?
Haklısınız hocam ben meraken sordum zatenEvet ithalatçı garantili. Ürün fatura kesilip teslim ediliyor ve kutu üzerine yapıştırılan qr kod ile ritzy teknik servis tarafından (Teknomix Teknoloji ve İletişim Hizmetleri San. Tic. Ltd. Şti.) hazırlanmış garanti belgesini indirebiliyorsunuz. 2 yıl boyunca her türlü destek alınabilir. Kaldı ki playstation gibi bir cihazı bozmak için epey yetenekli(!) oömak lazım.![]()
benimkide cfi 2015 hocam farkı bedirDün alamamıştım bugün aldım cfi 2015 denk geldi inanılmaz bir kalabalık var gene alamayan çok kişi olur
B
benimkide cfi 2015 hocam farkı bedir
B
benimkide cfi 2015 hocam farkı bedir