🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sitedeki seçeneklerden hangisine basicam ;)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demek ki seninki harbi 2 el :) hakkını vermiş alan kişi 😁
yeni gibi buysa işimiz var keşke ben aldıktan sonra stoğa gireni de alsaydım belki o sağlam gelirdi

Ses tekerleğini bilmiyorum da steelseries nova 7 de şefaf mod var zaten. Kulaklığın üstünden mikrofonu kapalı hale getir öyle dene. GG yazılımında da onu kapatabiliyorsun.
onu indirdim ondan açıldı o zaman

yeni gibi buysa işimiz var keşke ben aldıktan sonra stoğa gireni de alsaydım belki o sağlam gelirdi

onu indirdim ondan açıldı o zaman
Büyük ihtimalle o yüzdendir. Uygulama da Sonar kısmından değil Engine kısmından kulaklık ayarlarında olması lazım ayarı oradan kapat.

1759668065608.webp

24.5 ips monitör alıcam bunlardan hangisini önerirsiniz, asusda indirim yok benq 5k ya geliyor

ben razer marka bir şey almadım fiyatları da aşırı iyi değildi diğer ürünlerde böyle sorun yaşanmayabilir açıkçası biraz şans işi artık
Alıntıyı görüntüle
Monitörlerimde böyle yazıyor Türkiye kapsamında tabi servis sorun yaşatabilir şimdilik göndermeyeceğim her şeyin hayırlısı
canın sıkılırsa gönder bea takıl asus monitörün mü bu

Alıntıyı görüntüle
24.5 ips monitör alıcam bunlardan hangisini önerirsiniz, asusda indirim yok benq 5k ya geliyor
benq bence

Beyler mouse aldım razer viper v3 hyperspeed aldım 1.3k'ya razer'a giriyorum seri numara girme yerine böyle bir seri numarası yok diyor ama desteğe yazınca aynı seri numarasını limited garanti diyor anlamadım. Sıkıntı mı bu agalar ?

valla bozulursa umrumda değil tr garanti dışıysa aldığım ürünler elimin kiri diye bakıyorum o paralara üzülmem yani
Beyler mouse aldım razer viper v3 hyperspeed aldım 1.3k'ya razer'a giriyorum seri numara girme yerine böyle bir seri numarası yok diyor ama desteğe yazınca aynı seri numarasını limited garanti diyor anlamadım. Sıkıntı mı bu agalar ?
yukarıda bahsettiğim olay mı bu kral ?

Geri