drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,569
yeni gibi buysa işimiz var keşke ben aldıktan sonra stoğa gireni de alsaydım belki o sağlam gelirdiSitedeki seçeneklerden hangisine basicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Demek ki seninki harbi 2 elhakkını vermiş alan kişi
![]()
onu indirdim ondan açıldı o zamanSes tekerleğini bilmiyorum da steelseries nova 7 de şefaf mod var zaten. Kulaklığın üstünden mikrofonu kapalı hale getir öyle dene. GG yazılımında da onu kapatabiliyorsun.
Büyük ihtimalle o yüzdendir. Uygulama da Sonar kısmından değil Engine kısmından kulaklık ayarlarında olması lazım ayarı oradan kapat.yeni gibi buysa işimiz var keşke ben aldıktan sonra stoğa gireni de alsaydım belki o sağlam gelirdi
onu indirdim ondan açıldı o zaman
canın sıkılırsa gönder bea takıl asus monitörün mü buben razer marka bir şey almadım fiyatları da aşırı iyi değildi diğer ürünlerde böyle sorun yaşanmayabilir açıkçası biraz şans işi artık
Alıntıyı görüntüle
Monitörlerimde böyle yazıyor Türkiye kapsamında tabi servis sorun yaşatabilir şimdilik göndermeyeceğim her şeyin hayırlısı
benq benceAlıntıyı görüntüle
24.5 ips monitör alıcam bunlardan hangisini önerirsiniz, asusda indirim yok benq 5k ya geliyor
Ürün, Razer'ın Sınırlı Garantisi kapsamındadır. Devam etmek için "Gönder" e tıklayın yazıyor bendede
valla bende bala buldum hacım kurcalaSitedeki seçeneklerden hangisine basicam
Demek ki seninki harbi 2 elhakkını vermiş alan kişi
![]()
Halihazırda ben en kötüsünü aldım sıfır kapalı kutu geldi şans işi sanırımyeni gibi buysa işimiz var keşke ben aldıktan sonra stoğa gireni de alsaydım belki o sağlam gelirdi
onu indirdim ondan açıldı o zaman
Link atabilir misin kankaHalihazırda ben en kötüsünü aldım sıfır kapalı kutu geldi şans işi sanırım
Ne anlama geliyor bu sınırlı garanti ayrıca diğer techolay'daki konu vs kafamı kurcalıyor.valla bende bala buldum hacım kurcala
valla bozulursa umrumda değil tr garanti dışıysa aldığım ürünler elimin kiri diye bakıyorum o paralara üzülmem yaniNe anlama geliyor bu sınırlı garanti ayrıca diğer techolay'daki konu vs kafamı kurcalıyor.
valla bozulursa umrumda değil tr garanti dışıysa aldığım ürünler elimin kiri diye bakıyorum o paralara üzülmem yani
yukarıda bahsettiğim olay mı bu kral ?Beyler mouse aldım razer viper v3 hyperspeed aldım 1.3k'ya razer'a giriyorum seri numara girme yerine böyle bir seri numarası yok diyor ama desteğe yazınca aynı seri numarasını limited garanti diyor anlamadım. Sıkıntı mı bu agalar ?