🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

pazaramada airpods pro 2 var, tanınmadık bir satıcıdan fiyatı da amazondaki fiyatla aynı neredeyse :kekw: aman dikkat

Ne anlama geliyor bu sınırlı garanti ayrıca diğer techolay'daki konu vs kafamı kurcalıyor.
bilmiyorum ama razer blackwidow v4x ve v4 aldım kelepire2.el viper v3 pro 0 aldım viper v3 pro da bir kaç ay önce satıldı uyguna oaradada amazon garantisi vardır deniyordu üzülmem şahsen ben bozulurlarsa kelepir klavyeler viper v3 pro dan emin değilim 0 üründü yani depo satmıyordu amazon kendisi satıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim elimin kiri değil netice olarak para verdik :) 😆
bende verdim canım bedavaya aldım demedim ki :D

Benim elimin kiri değil netice olarak para verdik :) 😆
bilmiyorum ama razer blackwidow v4x ve v4 aldım kelepire2.el viper v3 pro 0 aldım viper v3 pro da bir kaç ay önce satıldı uyguna oaradada amazon garantisi vardır deniyordu üzülmem şahsen ben bozulurlarsa kelepir klavyeler viper v3 pro dan emin değilim 0 üründü yani depo satmıyordu amazon kendisi satıyordu

bende verdim canım bedavaya aldım demedim ki :D
la hacı kulaklığı firmware attım yazılımdan şarja taktım 50 deyken 75 oldu 1 dk da :D

Halihazırda bu saydiklarindan sonra direkt iade ederdim Kasım'da belki sıfıri iyi fiyata düşer onu alırdım 😆
belki depoda durduğundan olmuştur :D şuan 75 te normal şarjı yeşil oldu şimdi kulaklığın ışığı sarıydı :D

pazaramada airpods pro 2 var, tanınmadık bir satıcıdan fiyatı da amazondaki fiyatla aynı neredeyse :kekw: aman dikkat
satıcının urun satmıslıgı yok
Apple airpods alan arkadaşlar benim arkadaşın pro2 de i cloud bağlı çıktı amazondan fatura istemiş vermemişler apple a yazmış görüşmüş fatura varsa sıfırı ile değiştirelim sorun değil demişler ama amazon fatura kesmiyor buna dikkat edin amazonda iade et diyormuş o zaman

belki denk gelip oha fiyata bak direkt almalıyım diyen arkadaşlara sesleniyorum satıcı dolandırıcı yüksek ihtimal atlamayın sakın

belki depoda durduğundan olmuştur :D şuan 75 te normal şarjı yeşil oldu şimdi kulaklığın ışığı sarıydı :D

Apple airpods alan arkadaşlar benim arkadaşın pro2 de i cloud bağlı çıktı amazondan fatura istemiş vermemişler apple a yazmış görüşmüş fatura varsa sıfırı ile değiştirelim sorun değil demişler ama amazon fatura kesmiyor buna dikkat edin amazonda iade et diyormuş o zaman
Faturaya baktım şimdi harbi yok :) desteğe yazayım normalde tesliminden sonra direkt yansıması lazım

Faturaya baktım şimdi harbi yok :) desteğe yazayım normalde tesliminden sonra direkt yansıması lazım
galiba vermeyecekler şunuda fark ettim steelseries in kutusunun üstünden garanti belgesinin olduğu minik paket sökülmüş cloud 3 te kutunun içine koymuşlar onu almamışlar görmediler galiba arkadaşa gelenlerde de aynı garanti belgeleri alınmış sizde bakın kutu üzerinde yapışkan kalıntısı varsa garanti belgeleri sökülmüş demektir

belki denk gelip oha fiyata bak direkt almalıyım diyen arkadaşlara sesleniyorum satıcı dolandırıcı yüksek ihtimal atlamayın sakın
amazondan aldıklarını satıyrodur

nova 7 nin ses tekerleğini kurcalamazsam maks ta tutup masa üstünden ses kısarsam sorun yok

Geri