Öneri 850W Gold Psu Önerisi

Hocam birde şunu sormak istiyorum ATX 3.1 pcle 5.1 olunca ne oluyor olmayincs ne oluyor arada fark var mı gördüğüm kadarıyla enermax öyle değil çünkü

Burada andar han hocam net bir şekilde anlatıyor. Kısaca özet geçmek gerekirse PCI-E 5.1'de pin tasarımı biraz daha güvenli hale getririldi. ATX 3.1'de de belirli şeylere değişiklikler uygulandı. Transient response testleri, hold_UP süreleri ve bir kaç şeyde.

Burada andar han hocam net bir şekilde anlatıyor. Kısaca özet geçmek gerekirse PCI-E 5.1'de pin tasarımı biraz daha güvenli hale getririldi. ATX 3.1'de de belirli şeylere değişiklikler uygulandı. Transient response testleri, hold_UP süreleri ve bir kaç şeyde.
O halde bu mantıkla gene de ATX 3.1 ve PCI-E 5.1 ALMAK DAHA mantıklı olmuyor mu hocam yani az değişiklikte olsa sonuçta yeni bir modül var ortada

Bende hep tam tersini duymuştum bilgiyi doğruluyor musunuz hocam

Hocam ben de bazı kaynaklarda stabiletesi daha yüksek, düşük ripple değerleri olarak gördüm. Ampere için kablo kalitesi kötü diyenlerde var reddit de ama beklediği kaliteyi bilemeyiz tabi kullanıcı deneyimi tamamen.

O halde bu mantıkla gene de ATX 3.1 ve PCI-E 5.1 ALMAK DAHA mantıklı olmuyor mu hocam yani az değişiklikte olsa sonuçta yeni bir modül var ortada
Zorunluluk olmadığından dolayı gerekli değil. Zaten o bütçede fiyatını hak eden sadece PCI-E 5.1 ve ATX 3.1 olan FSP VİTA GM850 olan modeli var.

Zorunluluk olmadığından dolayı gerekli değil. Zaten o bütçede fiyatını hak eden sadece PCI-E 5.1 ve ATX 3.1 olan FSP VİTA GM850 olan modeli var.
Peki hocam FSP Vita mı Cratos mu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cratos en mantıklısı gibi enermax d.f. X çok 2k civarı zamlandı artık almak çok mantıklı değil.
Benimde aklıma yatan tek o şuan için soru işareti bırakmayan tek parça

Peki hocam FSP Vita mı Cratos mu hocam

Benimde aklıma yatan tek o şuan için soru işareti bırakmayan tek parça
Cratos 850W modeli hakkında detaylı test mevcut değil. Sadece elimizde tam yükteki voltaj ve ripple değerleri var. VİTA GM'nin elektriksel performansı muhtemelen daha üstündür. Craots 1000W modelinde transient response performansı pek iyi değildi lakin 1000TL ekstra vermeye değer mi orası size kalmış. İkiside güzel modeller zaten.

Cratos modeli hakkında detaylı test mevcut değil. Sadece elimizde tam yükteki voltaj ve ripple değerleri var. VİTA GM'nin elektriksel performansı muhtemelen daha üstündür. Craots 1000W modelinde transient respone performansı pek iyi değildi lakin 1000TL ekstra vermeye değer mi orası size kalmış. İkiside güzel modeller zaten.
Enermax hakkında ki forumlarda güzel ya iyice aklım karıştı şimdi Cratos aslında aklıma en çok yatan parçaydi şimdi enermax ta girdi ne diyorsunuz hocam enermax mı almalıyım Cratos mu 😄

Enermax hakkında ki forumlarda güzel ya iyice aklım karıştı şimdi Cratos aslında aklıma en çok yatan parçaydi şimdi enermax ta girdi ne diyorsunuz hocam enermax mı almalıyım Cratos mu 😄
imzandaki psuyu kullanıyor musun ?

Size kalmış bir durum. Enermax'ın fan eğrisi biraz sert. Sesli gelebilir belki. Bunun dışında o fiyatta halen rakibi yok.

imzandaki psuyu kullanıyor musun ?
Zamanında kullandım çokta güzeldi performansı ve sessizliği falan çok güzeldi fakat o sistemi sattım ve şuan o PSU nun maalesef stoğu yok olsa ona giderdim.

Size kalmış bir durum. Enermax'ın fan eğrisi biraz sert. Sesli gelebilir belki. Bunun dışında o fiyatta halen rakibi yok.
Çok mu sesli acaba

Zamanında kullandım çokta güzeldi performansı ve sessizliği falan çok güzeldi fakat o sistemi sattım ve şuan o PSU nun maalesef stoğu yok olsa ona giderdim.

Çok mu sesli acaba
ha tamam çünkü hali hazırda kaliteli diyecektim :D

Çok mu sesli acaba

45 desibele ulaşıyor tam yükte. Normal kullanımda 30 - 40 desibel arası olacaktır. Bazı insanlara sesli gelsede bazılarına gelmiyor. O sizin kulağınıza kalmış.

1759678351018.webp

1759678438507.webp

Bu da 1650W'lık modelinin fan eğrisi. Zaten görebildiğin gibi PSU belli bir yükten sonra doğrudan 35 desibele çıkmış. Sert bir eğri.

ha tamam çünkü hali hazırda kaliteli diyecektim :D
Evet gerçekten güzeldi ve stok bekledim çok ama gelmedi bir iki yerde var 12k 😒 o yüzden daha kaliteli bir şey bakmak istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,482
Üyeler
183,126
Son üye
tyln
Geri