tabletariyorum
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Ders, işaretleme, not tutma, oyun, film dizi vb. gündelik kullanımlarda hangisi neden daha mantıklı olur?
kesinlikle samsungDers, işaretleme, not tutma, oyun, film dizi vb. gündelik kullanımlarda hangisi neden daha mantıklı olur?
neden?ke
kesinlikle samsung
apk yükleyebilirsin ve daha güçlü ipad'e göre bide çok fazla özelliği var uzak pc falan sanırım bunda dex var diye biliyorum ama yokturneden?
Tablet olarak sadece not tutup video izlemiyorsan Apple ya halen çok net bir muadili yok Procrate gibi uygulamaların bile halen Android'de muadilleri yok. Samsung veya Huawei dışında hiçbir android üreticiye bulaşmayın ben m3 air öneririmDers, işaretleme, not tutma, oyun, film dizi vb. gündelik kullanımlarda hangisi neden daha mantıklı olur?
Ne zaman?Honoru bende bilmiyorum nasıl ama Samsungu biliyorum.
Yeni çıkacak airlar 120hz olur muhtemelen onu bekleyin derim yada m3 alın satıp yükseltmek falan kolay olur. Samsung da geri dönüşü yok.
dex varapk yükleyebilirsin ve daha güçlü ipad'e göre bide çok fazla özelliği var uzak pc falan sanırım bunda dex var diye biliyorum ama yoktur
40-45kya ips ekranlı 120 hz ipad promsu air falan mı yapacaklar ne yapacaklar kiHonoru bende bilmiyorum nasıl ama Samsungu biliyorum.
Yeni çıkacak airlar 120hz olur muhtemelen onu bekleyin derim yada m3 alın satıp yükseltmek falan kolay olur. Samsung da geri dönüşü yok.
oo mükemmeldex var
söylemeyi unuttum huwai yeni tablet çıkardı 6 bine çok iyi 120 hzDers, işaretleme, not tutma, oyun, film dizi vb. gündelik kullanımlarda hangisi neden daha mantıklı olur?
bütçem daha fazla, 20kdan pahalıya tablet alabilirim.oo mükemmel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
söylemeyi unuttum huwai yeni tablet çıkardı 6 bine çok iyi 120 hz
yeni Air ne zaman çıkacak?40-45kya ips ekranlı 120 hz ipad promsu air falan mı yapacaklar ne yapacaklar ki