🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

herkes mutlu ama ben mutsuz hiç bir şey almadım işime yarar bir tane bir şey bulamadım :^(
yok be dayı kablosuz kulaklık alıcaktım para yoktı şimdi para var kulaklık yok yalnız degılsın bu konuda :)

Karanlıkta ışık sızması fotosu atar mısın merak ettim aynı monitör
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende karanlıkta böyle çıkıyor fotodan dolayı normal midir ? Normalde beyazlık yok böyle

MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor
Asus vg27vq 27" curved tan geçtim onda da hafif ışık parlaması vardı ama beni rahatsız etmiyor zaten oda da gözü yormayan philips hue sıcak ışık tonları aydınlatması olduğundan hiç hissedilmiyor karanlık noktalarda ki bu ışık patlaması
qwe12321.webp

Hyper Core DTS alacaktım yetişemedim. Kulaklık tarafında şu an alabileceğim bir şeyler var mı arkadaşlar herhangi bir sitede?

MSI 27'' G274QPX RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 240HZ 1MS G-SYNC Gaming Monitor
Asus vg27vq 27" curved tan geçtim onda da hafif ışık parlaması vardı ama beni rahatsız etmiyor zaten oda da gözü yormayan philips hue sıcak ışık tonları aydınlatması olduğundan hiç hissedilmiyor karanlık noktalarda ki bu ışık patlaması
Alıntıyı görüntüle
benimkini gördünüz dimi normal o zaman ya
bu da redditteki elemanın işte kamera sizin gibi gösteriyor benim de

benimkini gördünüz dimi normal o zaman ya
bu da redditteki elemanın işte kamera sizin gibi gösteriyor benim de
ipslerin genel kaderi bu gibi hocam bendede lg var ondada böyle parlıyor. Bu kadar parlak değil biraz daha az parlak ama oyunlardayken karanlık bölgelere felan girince alt taraftan bir parıltı başlıyor yani ips panellerin kaderi bu heralde kabul etcez artık.

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-10-06 saat 18.47.14_8d84a051.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-06 saat 18.47.14_8d84a051.webp
    22.3 KB · Hit: 35
ipslerin genel kaderi bu gibi hocam bendede lg var ondada böyle parlıyor. Bu kadar parlak değil biraz daha az parlak ama oyunlardayken karanlık bölgelere felan girince alt taraftan bir parıltı başlıyor yani ips panellerin kaderi bu heralde kabul etcez artık.
öyle hocam kamera da etkiliyor sıfır alsak da böyle gelir 9400 e almışım 22400 lük monitörü 1 adet piksel var başka bişey yok

TP-Link Archer C6, AC1200 almıştım 700 liraya, gayet temiz geldi, kurulumunu yaptım ve çalışıyor. Sıkıntı çıkmadı çok şükür.

öyle hocam kamera da etkiliyor sıfır alsak da böyle gelir 9400 e almışım 22400 lük monitörü 1 adet piksel var başka bişey yok
benim lgde 6500 felanmış sıfırı 2600e geldi mis gibi valla çok hoşumada gitti monitör ışık sızması hariç ölü pixeli felanda yok yenur valla zaten ekran kartım 4050 olduğu için 2k felan alsamda muhtemelen benim kart kaldırmazdı :D

Geri