🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

:D Birkaç haftaya ya da 1 2 aya düşürürsün 1K Hz bandına :D
AJ159 Apex i aldığımda 8K Hz etkileyiciydi ama 4-8 saatlik bir oyun deneyiminde sürekli şarj bitme durumu ve kabloyla bağlayıp oyun yarıda kesilmesin diye uğraşmaktansa 1K Hz e çekiyorsun kullanıma bağlı en az 4-5 gün belki 1 hafta gidebiliyor. Pratikte 1K Hz ile 8K Hz arasında aşırı fark görmedim göremedim.
8k fark yok bencede artı düşük ekran kartın varsa kasmalar oluyor oyunda şaka gibi :D
ve şarj dayanmıyor gidip en son telefon bataryası boyunda batarya alıp malı 120-140 gram yapıcam :D 8k öyle çekicem.

8k fark yok bencede artı düşük ekran kartın varsa kasmalar oluyor oyunda şaka gibi :D
ve şarj dayanmıyor gidip en son telefon bataryası boyunda batarya alıp malı 120-140 gram yapıcam :D 8k öyle çekicem.
Aslında çok ağır olmayan iyi bir batarya ile çok güzel şarj süreleri sağlanabilir.
Razer mouse ları bu yönden seviyorum ama çok kronikleri var diye yanaşmıyorum. Adamlar içine 18650 pil koyuyor ya da kendin alıp koyabiliyorsun. Kaliteli bir şey koyarsan şarj süreleri çok artıyor. Ama tabii ki ağırlıklar büyük sorun :D

Aslında çok ağır olmayan iyi bir batarya ile çok güzel şarj süreleri sağlanabilir.
Razer mouse ları bu yönden seviyorum ama çok kronikleri var diye yanaşmıyorum. Adamlar içine 18650 pil koyuyor ya da kendin alıp koyabiliyorsun. Kaliteli bir şey koyarsan şarj süreleri çok artıyor. Ama tabii ki ağırlıklar büyük sorun :D
razer aldım bende sevmiyorum :) direk satmıştım.

blackshark v2 pro 2023 beklediğimden çok iyi cıktı, ihtiyacı olan kacırmasın bence stok varsa

Mercusys mr80x var ama 90x e bir türlü değmedi. Denk gelen olursa beni etiketleyin lütfen.

yeni ürünler gelmiş ama çoğunda %20 yok ayırt etmekte zor oluyor artık

Valla fırsatçılara fırsat doğdu keşke kısmı iadeyi soylemeseydim diyorum kimseye söylemeye gelmiyor üründe gerçeten belirtilenin aksine kusur yoksa bile indirim isteyenler illa vardır yazık valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Naptın hocam var mıydı coil whine kısmı.iade isteyebildin mi geçerli miymiş 0 ürünlerde de
Üstad 0 ürün almadım demiştim sana ürün geldi kutunun içerisinde eksik malzeme vardı bu da belirtilmemişti hakkında kısmında Amazon’la görüştüğümde kısmı iade alabilirsin dedi o şekilde aldım kullanmaya devam edeceğim

Dji neo fly more combo iade ettim bugün veya yarın satışa çıkar. Gimbal arızalı ve batarya dolumları 5-5-5 olarak geldi. Alan kişi kullanmış muhtemelen bir yere çarpmış.

Alıntıyı görüntüle
Benim pembiş makine geldi..
Daha garantisi başlamamış. Kutuyu açıp biraz bakıp geri göndermişler anlaşılan.
Yüzde 10 kısmı iade verdiler tadından yenmez oldu :)
Neden yuzde 10 iade verdiler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

necdet komutanın kulaklığı
Bu kulakliklari 20 tl den aliyorum ben jabra senheiser mikrofon kaliteleri cok iyi

%20 sayfasını niye kapadılar ya hala %20 indirimli ürünler var ama sayfa yok ne kadar saçma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,381
Üyeler
183,109
Son üye
Hayber
Geri