🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Valla fırsatçılara fırsat doğdu keşke kısmı iadeyi soylemeseydim diyorum kimseye söylemeye gelmiyor üründe gerçeten belirtilenin aksine kusur yoksa bile indirim isteyenler illa vardır yazık valla
Gerçekten öyle, mesajları düzenleyip ilgili kısımları temizlesek mi daha fazla kişi öğrenip suistimal etmesin :D

Gerçekten öyle, mesajları düzenleyip ilgili kısımları temizlesek mi daha fazla kişi öğrenip suistimal etmesin :D
Tek artısı şu anlık ürünü daha ucuza almış oluyorsun iade ederken de kalan tutarı yatırıyorlar anlık sadece daha ucuza alıyorsun ürünü o kadar 🥲😂 başka bir artısı yok zaten kısmı iadenin havadan vermiyorlar ödemeyi ileride iade ederken kalan tutar üzerinden iade yapılıyor 😂

İkinci elini 3700 e almıştım buradaki indirimlerden skatezler biraz kiri ama olsın
O banada oldu beyaz renkte kir fena gözüküyor ya kirlendi kenarlari skatezlerin aralari

İkinci elini 3700 e almıştım buradaki indirimlerden skatezler biraz kiri ama olsın
Razer blackwidow v4 dun geldi baktım ürün kontrol edilmiş hiçbir.yerinde deforme yoktu sadece usb ve typc soketlerinde çizik vardı takmaya bağlı normal bir durum onun haricinde ürün komple kusursuz v4x i iade ediyorum bu gün sorunlu ürün en az yakaladığım 3 4 tuşta çift basma algılamama tutukluk yapma sorunu var bir önceki nesilde de bazıları aynı durumu yaşadığını belirtmiş ama uzunca bir süre kullandım v3 de yaşamadım durumu iade etcem o yüzden v4x i
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

haklısın kasım inidirimini görmekte fayda var.

memnun musun mouseden
Viper V3 pro deathadder v4 pro dan sonra en iyisi bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka altında kalıyor ya ne biliyim ben takmadım 3 milyar aşağı aldık sonuçta o kadar olur
Bende 0 aldım 2 ay olacak neredeyse 4300 e mi 4250 ye mi ne almıştım amazondan indirim varken

8k hz de su gibi gidiyor şarjı ama olsun sürekli 8 k da kullanıyorum ben
:D Birkaç haftaya ya da 1 2 aya düşürürsün 1K Hz bandına :D
AJ159 Apex i aldığımda 8K Hz etkileyiciydi ama 4-8 saatlik bir oyun deneyiminde sürekli şarj bitme durumu ve kabloyla bağlayıp oyun yarıda kesilmesin diye uğraşmaktansa 1K Hz e çekiyorsun kullanıma bağlı en az 4-5 gün belki 1 hafta gidebiliyor. Pratikte 1K Hz ile 8K Hz arasında aşırı fark görmedim göremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,097
Üyeler
183,060
Son üye
protokooperasyon
Geri