thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,815
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #6,163
Sanırım ek %20 indirimli olanlar bitti, yarın belli olur linkin bozulmuş olma ihtimali var bazı ürünlerde halen gözüküyor
Yüksek ihtimal link bozuldu ya. %20 sayfası boş gösteriyor. Normalden girip bakmak istediğim yere bakınca %20 indirimliler çıkıyor karşıma.Sanırım ek %20 indirimli olanlar bitti, yarın belli olur linkin bozulmuş olma ihtimali var bazı ürünlerde halen gözüküyor
Alıntıyı görüntüle
Ne kadara geldi model ne hocam %10 neyin iadesiAlıntıyı görüntüle
Benim pembiş makine geldi..
Daha garantisi başlamamış. Kutuyu açıp biraz bakıp geri göndermişler anlaşılan.
Yüzde 10 kısmı iade verdiler tadından yenmez oldu![]()
NE DEMEK TAKSİT YOK
5090 a düşüyor bende :/
Sepette %20 indirim var5090 a düşüyor bende :/
Hocam nova 7 mi nova 5 mi daha iyi hangisi alınır? Rekabetçi fps oyunlarda özellikle kullanılacak ek olarak hikayeli oyunlarda da
Tamam hocam 5984 görünüyor yeni gibi olan. Yüzde 20 de düşünce 5090 a geliyor. Anlamadım ben bu işi. Amazon beni kazıklamaya çalışıyor galibaSepette %20 indirim var
Güzel 8k hz mouse almaya değer mi emin olamıyorum kullanmadım iptal etmiştim vazgeçip siparişiAula SC800 Lightweight PAW3395 Sensor 26000 DPI 8000Hz Kablolu ve Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Aula SC800 Lightweight PAW3395 Sensor 26000 DPI 8000Hz Kablolu ve Kablosuz Gaming Oyuncu Mouse Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Mouse hakkında bilgisi olan önerir misiniz ?
ATK Dragonfly a9 plus almayı düşünüyorum stok gelirse de bunu görünce sorayım dedim.Güzel 8k hz mouse almaya değer mi emin olamıyorum kullanmadım iptal etmiştim vazgeçip siparişi