jokeboxhero
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Hocam şeyi de sorayımsana. Bende steelseries arctic 7+ var. Bu a geçmeye değer mi bilgin var mıdır ?Sepette %20 indirim var
Hocam şeyi de sorayımsana. Bende steelseries arctic 7+ var. Bu a geçmeye değer mi bilgin var mıdır ?Sepette %20 indirim var
A9 da iyidir Aula klavye konusunda bence kanıtladı kendini ama bu mouse hakkında bilgim yokATK Dragonfly a9 plus almayı düşünüyorum stok gelirse de bunu görünce sorayım dedim.
Bu arada nova 5 bitti stok 0 alabilirsin alırsan eğerHocam şeyi de sorayımsana. Bende steelseries arctic 7+ var. Bu a geçmeye değer mi bilgin var mıdır ?
Sonuncusunu ben aldım zaten hocam. Emin olamadım yine deA9 da iyidir Aula klavye konusunda bence kanıtladı kendini ama bu mouse hakkında bilgim yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada nova 5 bitti stok 0 alabilirsin alırsan eğer
7 ile arasında sanırım malzeme farkı var diye biliyorum daha sağlam diyorlar nova 5 içinSonuncusunu ben aldım zaten hocam. Emin olamadım yine de
Memnunsan bence değiştirme ama sen bilirsinSonuncusunu ben aldım zaten hocam. Emin olamadım yine de
Bide utanmadan tertemiz üründe %10 iade dilenmiş, ürünü de satacakmışAlıntıyı görüntüle
Benim pembiş makine geldi..
Daha garantisi başlamamış. Kutuyu açıp biraz bakıp geri göndermişler anlaşılan.
Yüzde 10 kısmı iade verdiler tadından yenmez oldu![]()
C3 gelmez kolay kolay.nova 7 de gelmez muhtemelenGünaydın bugün neler geldi indirime C3 geldi mi
Oolsun. Watch 7 aldım sadece 4kya C3 kaöırıdğıma üzülüyorum bide TV ütüC3 gelmez kolay kolay.nova 7 de gelmez muhtemelen
Bu yüzde 10 olayı ne anlamadım ben. Ek olarak indirim mi istemiş ? Ve neden vermişler ?Bide utanmadan tertemiz üründe %10 iade dilenmiş, ürünü de satacakmış
Artık bu millet beni şaşırtmıyor. Kırılmaz cam aldım depodan, adam kullanıp çöpünü koyup iade etmiş. Sen miydin yoksa?
Valla fırsatçılara fırsat doğdu keşke kısmı iadeyi soylemeseydim diyorum kimseye söylemeye gelmiyor üründe gerçeten belirtilenin aksine kusur yoksa bile indirim isteyenler illa vardır yazık vallaBide utanmadan tertemiz üründe %10 iade dilenmiş, ürünü de satacakmış
Artık bu millet beni şaşırtmıyor. Kırılmaz cam aldım depodan, adam kullanıp çöpünü koyup iade etmiş. Sen miydin yoksa?
Naptın hocam var mıydı coil whine kısmı.iade isteyebildin mi geçerli miymiş 0 ürünlerde deAlıntıyı görüntüle
Depodan gelen RTX 5070 nasıl acaba değerler var mı bir problem bunun rop değerleri vardı sanırım
Boşver kardeş hakka girsinler bu dünyanın öteki dünyası da var karakter yoksunu arkadaşlarım kul hakkı yemeye devam etsinlerValla fırsatçılara fırsat doğdu keşke kısmı iadeyi soylemeseydim diyorum kimseye söylemeye gelmiyor üründe gerçeten belirtilenin aksine kusur yoksa bile indirim isteyenler illa vardır yazık valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Naptın hocam var mıydı coil whine kısmı.iade isteyebildin mi geçerli miymiş 0 ürünlerde de
Kısmi iadeden bahsediyor arkadaş 2.el depo ürünlerinde ayrıntıda belirtilmeyen bir kusur yakalarsan müşteri hizmetlerine belirtip ödediğiniz ücretin üzerinden %10 para iadesi yapılıyorBu yüzde 10 olayı ne anlamadım ben. Ek olarak indirim mi istemiş ? Ve neden vermişler ?
Sağında solunda kirler vardı kılcal çizik gibi. Kusursuz yazmışsınız vs diye talep ettim.Herhangi bir sorun mu vardı? İade neden
ahlak bekçisi mi oldun. Kendi sülalenle karıştırma beni aklını alırım senin. Nerden biliyorsun hatasız olduğunu çingene seni..Bide utanmadan tertemiz üründe %10 iade dilenmiş, ürünü de satacakmış
Nova 7 kablolu kablosuz ve aynı anda hem pc hem telefonda kullanılabilir malzeme kalitesi olarakta daha iyiHocam nova 7 mi nova 5 mi daha iyi hangisi alınır? Rekabetçi fps oyunlarda özellikle kullanılacak ek olarak hikayeli oyunlarda da