🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sağında solunda kirler vardı kılcal çizik gibi. Kusursuz yazmışsınız vs diye talep ettim.

ahlak bekçisi mi oldun. Kendi sülalenle karıştırma beni aklını alırım senin. Nerden biliyorsun hatasız olduğunu çingene seni..
Kutuyu açıp biraz bakıp kırıp mı geri mi yollamışlar yoksa? Ki burada 3-5 kişi neden %10 iade aldığınızı sormuş, onlara cevap vermemişsiniz, neden acaba? Kılcal çizikler olduğu çok şüpheli.
Çingenenin altındaki araba için babanın 10 yıl falan çalışması lazım :)

ihtiyacı olan varsa stok yine gelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

viper v3 pro gelmiş ama %20 indirimi yok link bozulunca bulmak çok zorlaştı artık
viper v3 pro almıştım bozuk çıktı iade ettim. umarım o aleti göndermezler alan arkadaşa.

yeni gibi yazıyordu. kozmetik olarak yeniydi fakat kablosuz çalışmıyordu. bataryası sorunluydu sanırım.

Kutuyu açıp biraz bakıp kırıp mı geri mi yollamışlar yoksa? Ki burada 3-5 kişi neden %10 iade aldığınızı sormuş, onlara cevap vermemişsiniz, neden acaba? Kılcal çizikler olduğu çok şüpheli.
Çingenenin altındaki araba için babanın 10 yıl falan çalışması lazım :)
Bir kişiye cevap verdim. Konuyu takip edenler zaten okumuştur. Arabasıyla hava atıp daha sonra Forumda ucuz mal kovalayan adam. Bilip bilmeden her şeye yorum yapma

Tüh kaçtı normalde sabah bakıyordum bu sabah hastane var diye geç kalktım kaçırdık noba 7 yi iptal eder alırdım

Hocam nova 7 mi nova 5 mi daha iyi hangisi alınır? Rekabetçi fps oyunlarda özellikle kullanılacak ek olarak hikayeli oyunlarda da
Nova 7 yi deniyorum geldiği gğnden beri dün bir kafamı ağrıttı hiç konforlu değil garantiye yinede yollayacağım fatura gelince ama yani sıfır gelirse açıp kullanmam ki değişim çıkarsa zaten amazon iade alır unurumda da olmaz ilk başta heyecandan güzel gelmiş sonradan kafa ağrıtıyor ağır ztn kulaklık

Tüh kaçtı normalde sabah bakıyordum bu sabah hastane var diye geç kalktım kaçırdık noba 7 yi iptal eder alırdım

Nova 7 yi deniyorum geldiği gğnden beri dün bir kafamı ağrıttı hiç konforlu değil garantiye yinede yollayacağım fatura gelince ama yani sıfır gelirse açıp kullanmam ki değişim çıkarsa zaten amazon iade alır unurumda da olmaz ilk başta heyecandan güzel gelmiş sonradan kafa ağrıtıyor ağır ztn kulaklık
Hocam garantiye nasıl yolluyorsunuz ? Benim nova 7 ile konuşunca arkadaşlarım cızırtılı olarak ses geliyo diyor.

hocam cloud 3 ü iade ettiniz mi? Konforsuz geldiğini söylüyordunuz.

viper v3 pro gelmiş ama %20 indirimi yok link bozulunca bulmak çok zorlaştı artık

%20 tıklayınca ürün listesi gelmiyor ekrana

evet linki bozuk

%20 muhabbeti bitti galiba bir mouse alacaktık oda yalan oldu şansıma
Bize ulaşın sayfasından e posta atarak ben bildirdim. Siz de yaparsanız hızlı çözülür.
%20 bitmedi yüksek ihtimalle sayfa bozuldu, zaten ürünleri doğru düzgün görüp bulamıyorduk en son sayfa kökten gitti 😂

müşteri hizmetleriyle konuştuğumda depo ürünleri garanti kapsamında işlem görmüyor. yetkili servise dahi gönderseniz bize yönlendiriyorlar ve sadece para iadesi alabiliyorsunuz dediler.

eğer depo ürünüyse değişimle ilgili firmayla veya amazonla tekrar bir görüşün.

müşteri hizmetleriyle konuştuğumda depo ürünleri garanti kapsamında işlem görmüyor. yetkili servise dahi gönderseniz bize yönlendiriyorlar ve sadece para iadesi alabiliyorsunuz dediler.

eğer depo ürünüyse değişimle ilgili firmayla veya amazonla tekrar bir görüşün.
Görüştüm ben destek olurlarsa işlem yaptırın yoksa iade 3dersiniz dedi

airpods 4 anc almıştım önceki sahibinden kaynaklı olmalı ince kılcal bi çatlak vardı kutusunda musteri hizmetlerine söyledim değişim olmuyor dedi 607₺ iade ettiler.

Geri