🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

airpods 4 anc almıştım önceki sahibinden kaynaklı olmalı ince kılcal bi çatlak vardı kutusunda musteri hizmetlerine söyledim değişim olmuyor dedi 607₺ iade ettiler.
Evet kısmı iade alınıyor sorun yokta avantajı anlık uyguna gelmiş oluyor iade ederken kalan tutardan iade alıyorsun o kadar yinede iyi bir sistem bence

Evet kısmı iade alınıyor sorun yokta avantajı anlık uyguna gelmiş oluyor iade ederken kalan tutardan iade alıyorsun o kadar yinede iyi bir sistem bence
Kısmi iade aldıktan sonra ürün arızalanırsa ne oluyor ? Kısmı iade alırsanız normal iade hakkınız olmaz diyorlardı doğru mu ?

Bunu kullanan var mi hiç nasıl
Kabloluya bu para verilmez nova pronun kablolusunu al kablolu alacaksan 6-7 civarına düşüyor

Bir kişiye cevap verdim. Konuyu takip edenler zaten okumuştur. Arabasıyla hava atıp daha sonra Forumda ucuz mal kovalayan adam. Bilip bilmeden her şeye yorum yapma
Ben mesaj atmadan önce vermemiştiniz :)
Çok şükür ucuz mal kovalıyorum ama müşteri hizmetlerinden indirim dilenmiyorum…

pahalı diye atmadım onu

Düz Delta vardı kırılıyor kenarları ne kadar dikkatli kullansan da. Önermem asla. Pahalı da. 2-3 civarına düşünülür.

Kısmi iade aldıktan sonra ürün arızalanırsa ne oluyor ? Kısmı iade alırsanız normal iade hakkınız olmaz diyorlardı doğru mu ?
O yanlış bilgiymis tekrar tekrar sordum öyle bir şey yok.iade edilebiliyormus

Düz Delta vardı kırılıyor kenarları ne kadar dikkatli kullansan da. Önermem asla. Pahalı da. 2-3 civarına düşünülür.
asusun birtane düzgün kulaklığı yok galiba hep şişme rog rog rog çar çöp bence.
a-z rog düzenler var faiş fiyata bu rog fanı çok ama nedense ben sevmiyorum.

Hacım var mı ilgi çekici ürün @thepublicman
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel fena değil bence
Kesinlikle Aero modeline göre hiç fena fiyat değil ben memnun kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O yanlış bilgiymis tekrar tekrar sordum öyle bir şey yok.iade edilebiliyormus
Doğru bilgi iade edebiliyorsunuz kalan tutarı iade esiyorlar

Normalde sepete ürün ekleyince direkt olarak %20 indirim uygulanması gerekli değil mi yoksa en son ödeme ekranında mı indirim oluyo

Sabah nova 5e taksit olsa alacaktım ya neyse sağlık olsun

Geri