Modding Custom Windows 10 İSO önerisi

efetg

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,290
Merhabalar Arkadaşlar
-Oyunlarda daha düşük gecikme ve daha yüksek FPS elde edebilmek için, gereksiz servislerden arındırılmış (selim bey lütfen)sade bir Windows 10 ISO arıyorum.

-Biraz araştırma yaptığımda ReviOS 22H2, AtlasOS gibi bazı sürümlerden bahsedildiğini gördüm, ancak bunları sadece örnek olarak veriyorum — sizlerin önerilerini duymak isterim.

-Daha önce hiç Custom ISO kullanmadım, bu konuda pek bilgim yok.
-Performans ve stabilite açısından hangi sürümleri tavsiye edersiniz?

Kuracağım sistem imzamda mevcut.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar gereksiz windows servislerinden arındırılmış sade bir windows 10 İSO istiyorum Oyunlarda düşük gecikme ve Yüksek FPS için kuracağım bu Custom İso yu.

Biraz araştırdıgımda Revios 22H2 , AltasOS ve bir kaç tane daha öneri gördüm sizin önerileriniz nedir?

Hiç Custom İso kullanmadım bu konular hakkında hiç bilgim yok.

Kuracagım sistem İmzamda mevcuttur.
yanlis hatirlamiyorsam revios atlasos a gore daha performansli fakat sisteminizde fazla performans artisi olacagini pek sanmiyorum

yanlis hatirlamiyorsam revios atlasos a gore daha performansli fakat sisteminizde fazla performans artisi olacagini pek sanmiyorum
şuanki iso bilmem kaç yıllık İSO ve cok gereksiz servisleriyle boğuşuyorum 2020 İSO su bile olabilir aktif kullandığım.

yani performanstan çok saçma dayatma uygulamaları istemiyorum.

şuanki iso bilmem kaç yıllık İSO ve cok gereksiz servisleriyle boğuşuyorum 2020 İSO su bile olabilir aktif kullandığım.

yani performanstan çok saçma dayatma uygulamaları istemiyorum.
anladim o zaman revios tavsiye edebilirim fakat kurulumda biraz ugrasabilirsiniz normal windows gibi kurmak istiyorsaniz atlasos tercih etmeniz daha dogru olacaktir zaten performans cok degismeyecek

anladim o zaman revios tavsiye edebilirim fakat kurulumda biraz ugrasabilirsiniz normal windows gibi kurmak istiyorsaniz atlasos tercih etmeniz daha dogru olacaktir zaten performans cok degismeyecek
ReviOS la AtlasOS farkı nedir ve ReviOS çok zor değilse yapabilirim daha iyiyse eğer.

ReviOS la AtlasOS farkı nedir ve ReviOS çok zor değilse yapabilirim daha iyiyse eğer.
revios ta normal windows kurulumundan sonra update yapip playbook ile kurmaniz gerekiyor atlasos ise bahsettigim gibi normal iso

CustomOS yerine WinUtil ile gereksiz programları kaldırıp servislerinde bir miktarını ayıklamak arasında ne kadar bir performans farkı olur customOS o kadar gerekli mi

CustomOS yerine WinUtil ile gereksiz programları kaldırıp servislerinde bir miktarını ayıklamak arasında ne kadar bir performans farkı olur customOS o kadar gerekli mi
Bilgisayara format atacağım kesin 2-3 yıldır doldu taştı laglanmalar yapıyor artık nerden dosya sileceğime şaştım.

Bi değerlendireyim WinUtil i de CustomOS un ne eksisi olur?

1759826007921.webp

Terminali yönetici modunda çalıştırıp " irm "https://christitus.com/win" | iex " bu kodu yapıştırıp gereksiz şeyleri kapatabilirsin ben çok memnunum.
https://github.com/ChrisTitusTech/winutil açık kaynak kodlu bi uygulama.
virüs total 2 uyarı verdi

Ben de sorun gözükmüyor. Sorun olacağını düşünmüyorum. Yap gitsin adamın youtube de 712k abonesi var yapmazdır heralde.

Geri