25 cm patch kablolara ihanet ettiniz. Neyse herkesin düşüncesi kendinedir.Abi siz gözünüzde canlandıramıyorsunuz galiba
1.5 metre kablo yere bile değmez ancak cihazdan cihaza "patch cable" diye tabir edilen şekilde kullanılır. İç mekanda kullanılıp yere dahi değmeyen kablo nasıl parçalansın?
Alınır mı Router dan modeme modemden PC ye takcam 2 adet alıp nasıl iyi mi ürün
Yaygınlığına bişey demiyorum 1.5 metre kabloyu koparıp parçalayacak kadar nasıl kullanıyorsunuz diyorum. Şarj kablosu değil ki bu katlayıp cebinizde taşıyın, telefon şarjdayken kullanıp sağa sola oynatın. Ethernet kablosunu takıyorsun bir daha temizlik yapana kadar unutuyorsun. Hani en fazla laptobu switche takıyorum birazcık oynuyor falan dersin ama onda bile nasıl parçalanacağını aklım almıyor25 cm patch kablolara ihanet ettiniz. Neyse herkesin düşüncesi kendinedir.
1.5 metre en yaygın uzunluktur. genel olarak şarj kabloları bile 1-1.5 metre arasıdır.
Modemin yanında ve router in yanında gelen Cat6 2 adet sarı kablo var zaten bir şey fark etmiyorsa beleşten devamke30 liralık al 130 liralığa gerek yok konudaki yazdıklarımı oku
Aynen öyleModemin yanında ve router in yanında gelen Cat6 2 adet sarı kablo var zaten bir şey fark etmiyorsa beleşten devamke
Herkes modemi/roteri uzakta 20 MT kablo takip kullanmıyorYa 1.5 metre kablo kaliteli olsa nolur dikiş ipi çeksen çalışacak nerdeyse o mesafede ne kadar abarttı yapmışsınız bu konudaki herkese söylüyorum![]()
Aynen bro henimdeHerkes modemi/roteri uzakta 20 MT kablo takip kullanmıyorbenim modem kasanın ustunde mesela
Tamam işte ben de diyorum ki o kullanım için telekomun 20 sene önce beleş verdiği modemin kutusunun içinden çıkan sarı kablo bile fazlasıyla iş görüyor bit pazarından 10 liraya aldığın tozlu kablo da aynı işi görüyor. 130 lira verip de CAT 8 9 10 kablosu almaya gerek yok malzemesinin kaliteli olmasına gerek yok hatta içinin bile kaliteli olmasına gerek yokHerkes modemi/roteri uzakta 20 MT kablo takip kullanmıyorbenim modem kasanın ustunde mesela
Bazi kablolarda problem oluyor onların keza ucuz diye paylaştım zatenTamam işte ben de diyorum ki o kullanım için telekomun 20 sene önce beleş verdiği modemin kutusunun içinden çıkan sarı kablo bile fazlasıyla iş görüyor bit pazarından 10 liraya aldığın tozlu kablo da aynı işi görüyor. 130 lira verip de CAT 8 9 10 kablosu almaya gerek yok malzemesinin kaliteli olmasına gerek yok hatta içinin bile kaliteli olmasına gerek yok.
Bakkala maserati ile gidiyorsunuz ben öyle anladımBu şeye benzedi 4 tekeri var motoruda götürüyor Anadol'a binmeye devam et.