🔥İndirim VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 1.5 Metre 128'TL

Alınır mı Router dan modeme modemden PC ye takcam 2 adet alıp nasıl iyi mi ürün

Abi siz gözünüzde canlandıramıyorsunuz galiba
1.5 metre kablo yere bile değmez ancak cihazdan cihaza "patch cable" diye tabir edilen şekilde kullanılır. İç mekanda kullanılıp yere dahi değmeyen kablo nasıl parçalansın?
25 cm patch kablolara ihanet ettiniz. Neyse herkesin düşüncesi kendinedir.
1.5 metre en yaygın uzunluktur. genel olarak şarj kabloları bile 1-1.5 metre arasıdır.

Alınır mı Router dan modeme modemden PC ye takcam 2 adet alıp nasıl iyi mi ürün

30 liralık al 130 liralığa gerek yok konudaki yazdıklarımı oku
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

25 cm patch kablolara ihanet ettiniz. Neyse herkesin düşüncesi kendinedir.
1.5 metre en yaygın uzunluktur. genel olarak şarj kabloları bile 1-1.5 metre arasıdır.
Yaygınlığına bişey demiyorum 1.5 metre kabloyu koparıp parçalayacak kadar nasıl kullanıyorsunuz diyorum. Şarj kablosu değil ki bu katlayıp cebinizde taşıyın, telefon şarjdayken kullanıp sağa sola oynatın. Ethernet kablosunu takıyorsun bir daha temizlik yapana kadar unutuyorsun. Hani en fazla laptobu switche takıyorum birazcık oynuyor falan dersin ama onda bile nasıl parçalanacağını aklım almıyor :D

30 liralık al 130 liralığa gerek yok konudaki yazdıklarımı oku
Modemin yanında ve router in yanında gelen Cat6 2 adet sarı kablo var zaten bir şey fark etmiyorsa beleşten devamke

Herkes modemi/roteri uzakta 20 MT kablo takip kullanmıyor :) benim modem kasanın ustunde mesela
Tamam işte ben de diyorum ki o kullanım için telekomun 20 sene önce beleş verdiği modemin kutusunun içinden çıkan sarı kablo bile fazlasıyla iş görüyor bit pazarından 10 liraya aldığın tozlu kablo da aynı işi görüyor. 130 lira verip de CAT 8 9 10 kablosu almaya gerek yok malzemesinin kaliteli olmasına gerek yok hatta içinin bile kaliteli olmasına gerek yok :D .

Tamam işte ben de diyorum ki o kullanım için telekomun 20 sene önce beleş verdiği modemin kutusunun içinden çıkan sarı kablo bile fazlasıyla iş görüyor bit pazarından 10 liraya aldığın tozlu kablo da aynı işi görüyor. 130 lira verip de CAT 8 9 10 kablosu almaya gerek yok malzemesinin kaliteli olmasına gerek yok hatta içinin bile kaliteli olmasına gerek yok :D .
Bazi kablolarda problem oluyor onların keza ucuz diye paylaştım zaten

40Gbps biraz şov olmuş tr standartlarında gereksiz geldi bana

Bence konuyu daha fazla 20-30TL ye kablo alın diye meşgul etmeyin. Daha fazla yorum yok çünkü abesti iştigal.

Geri